Klantenservice

Ridder

Feestartikelen Ridder voor een Ridder kinderfeestje

Voor een ridderlijk kinderfeestHier vind je hier alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Ridder. De feestartikelen zijn leuk te combineren en zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. De kleuren roodzilvergeel en blauw zorgen voor een groots effect en zo maak je er een stoer Ridder feest van.

Hier vind je Ridder producten:

Van uitnodiging ridder tot opblaasbare zwaarden

Bestrijd je geharnaste tegenstanders te vuur en te zwaard, dood de draak en bevrijd de jonkvrouw uit haar gevangenschap. Welke knul wil er nu niet een koene ridder zijn? Organiseer een middeleeuws kinderfeest met ridder thema voor je dappere kleine jongen of iets oudere zoon. Iedereen houdt van een traditionele ridderparty! Met elk feestartikel ridder en versiering ridder van Tuf-Tuf wordt je middeleeuwse setting met kastelen, schilden, helmen en zwaarden levensechter. In het brede assortiment van onze voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen doe je voldoende inspiratie op voor een prachtig ridderfeest. Van eetgerei tot verkleedspullen, van slingers en ballonnen tot een traktatie in ridder stijl.

Terug naar de middeleeuwen met originele versiering ridder

Een ridder themafeest vormt de perfecte invulling voor een verjaardagsfeest voor jonge en iets oudere kinderen. Tuf-tuf.nl heeft feestartikelen ridder voor kinderen van elke leeftijd. Ga terug in de tijd van moed en ridderlijkheid met de middeleeuwse decoraties en gebruiksvoorwerpen op je kinderfeest met ridder thema. Start de spannende ridderbijeenkomst met het versturen van uitnodigingskaarten in de vorm van een schild. En transformeer je huiskamer of achtertuin vervolgens in een vroegere vesting met de juiste versiering in ridder stijl. Wissel meterslange vlaglijnen en ballonnen met ridder- en kasteelafbeelding af met deurgordijnen, pompons en waaiers.

Tuf-Tuf heeft een feestartikel in ridder stijl voor elk moment van de themaparty

Bestel online bij Tuf-Tuf, want we hebben alles wat je nodig hebt om het kinderfeest met ridder thema tot een succes te maken. Borden, bekers, rietjes, bestek en servetten om de ridders van de ronde tafel op passende wijze te ontvangen. Op tafel ligt een tafelkleed in hetzelfde ridderdesign. Wat is een ridderfeest zonder gevecht? Tuf-Tuf heeft zowel opblaasbare zwaarden, helmen en schilden als maskers in de vorm van een rode draad. Je bent extra voordelig uit met een complete, 4-delige ridderset. Op een ridder themaparty is volop actie. Speel een spel met een pinata draak die moet worden stukgeslagen, zodat de vulling met confetti, speelgoedjes of snoep ridder eruit stroomt. De stoere ridders op je themaparty willen natuurlijk een verovering mee naar huis. Tuf-Tuf helpt je aan een leuke traktatie ridder als een dia-camera in draakmodel of een feestzakje, dat je kunt vullen met snoep met ridder thema. Verberg deze ridderschat in een speciale feestbox met ridder en draak afbeelding, die ze pas thuis mogen openen!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl