Klantenservice

Actieve filters

  Uitnodigingen

  Hier vind je Uitnodigingen producten:

  Je wilt een kinderfeest voor je zoon of dochter organiseren, of een themaparty voor je vrienden en kennissen. Maar waar te beginnen? Met originele uitnodigingen! Tuf Tuf heeft een breed assortiment aan leuke uitnodigingskaarten, waar je bovendien een persoonlijke tekst op kunt zetten. Een feestartikel als uitnodigingen is er om een verjaardagsfeest aan te kondigen, om de viering van een bruiloft of communie te melden of om de gasten in de stemming te brengen voor een themaparty. Voor een kinderfeest zijn er uitnodigingen van hun favoriete tv-, strip- of filmheld. Kijk gelijk verder in onze voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen naar versiering die bij de uitnodigingen past.

  Originele uitnodigingen van Tuf Tuf voor een kinderfeest of themaparty

  Tuf Tuf heeft een feestartikel als uitnodigingen voor elke gelegenheid. Als je kleine meid of knul binnenkort jarig is, vind je aantrekkelijke uitnodigingskaarten in allerlei vormen en themas. Als je echt wilt scoren, ga je voor een superleuke uitnodiging ?Hoera, ik ben jarig?, dat gelijk een feesthoedje is. Op deze manier komen de kinderen al in een vrolijke uitdossing naar je kinderfeestje. Voor een communie zijn er sets van 20 kaarten met enveloppen en plakzegeltjes, in roze voor een meisje en in blauw voor een jongen. Als je net een kindje hebt gekregen, kies je uitnodigingskaarten voor een geboorte of babyshower.

  Uitnodigingen met de favoriete tv-, strip- of filmheld van je kind

  Op Tuf-Tuf.nl ontdek je voor elk kinderfeest uitnodigingen. Voor alle kinderthemas is er een veelzijdig aanbod aan feestartikelen en versiering, inclusief uitnodigingen om iedereen gelijk enthousiast te maken voor je party. Voor je dochter zijn er bijvoorbeeld Minnie Mouse uitnodigingen met roze enveloppen, evenals uitnodigingen van onder meer K3, Mega Mindy, Dora, Barbie, Sesamstraat, Paarden en Pirate Girl. Voor je zoon kun je aankomen met uitnodigingen met als kinderthema Monster High, Thomas de Trein, Ridder Black Night, Ninja Turtles, Cars of Dinosaurus. Met de leuke uitnodigingen van Tuf Tuf zet je de toon voor een geslaagd kinderfeest of themaparty. Je kunt het jezelf gemakkelijk maken met een mooi en voordelig feestpakket, waar uitnodigingen onderdeel van zijn. Bijvoorbeeld een feestpakket Glamour Girls, dat naast een set uitnodigingen bestaat uit een set borden, bekers, servetten, feestzakjes, ballonnen, een tafelkleed en een vlaglijn. Nu nog een traktatie bij de uitnodigingen zoeken en het feest is compleet.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl