Klantenservice

Bestek

Maak het af met bestek in de kleur van het feestthema

Bestek is misschien wel het meest onderschatte bestanddeel van een feestaankleding. Want wie denkt bij de decoratie nu aan een feestelijke bestekset? De aandacht gaat vooral uit naar de slingers, ballonnen en feestborden. Maar met een speciaal feest bestek van plastic maak je juist de party entourage helemaal af. Door kleuren op elkaar af te stemmen kun je met een bestek bij een verjaardag een mooi harmonieus geheel van de eettafel maken. Of laat het bestek voor een feest juist opvallen door voor een set te kiezen die een heel andere kleur heeft dan de borden en servetten. Ook kun je gaan voor een veelkleurig bestek voor het gebak waarvan een kleur terugkomt in de gebakbordjes en kopjes.

Hier vind je Bestek producten:

Met feestelijk bestek maak je de feestmaal nog feestelijker

Je ziet het, er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een feestelijke tafel. Een waarvan een feestelijk bestek zeker een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Met de juiste bestekset kun jij je themaparty helemaal tot in de finesses verzorgen. Wat denk je van pikzwarte vorken en messen voor bij je Halloweenfeest? Past goed bij de overige griezelelementen, waarvoor je overigens ook de juiste artikelen kunt kopen bij Tuf-Tuf. Heb je iets minder engs in gedachten en wil je een vrolijke jungleparty organiseren? Met een frisgroen feest bestek van plastic heb jij zo de juiste toon te pakken. Een heel andere sfeer biedt een party met een Frozen-thema. Geef je gasten lichtblauw bestek voor gebak en serveer ze een coole ijstaart. Ook is het een leuk idee om je verjaardag in je lievelingskleur te vieren. Neem bijvoorbeeld al je feestversiering in rood, groen of blauw. Of heb je liever geel of paars? Vergeet dan niet het bestek bij je verjaardag ook in dezelfde kleur te nemen. Ook doet gekleurd bestek het goed bij een babyshower. Neem voor een babymeisje roze exemplaren en voor een jongetje blauwe. Staat leuk bij het beschuit met muisjes.

Bestek in de kleur oranje of wordt het toch bestek in de kleur goud?

Onze nationale feestdagen lenen zich ook prima voor het inzetten van een speciaal bestek voor het feest. Zo kun je de verjaardag van onze koning voor honderd procent vieren met oranje bestek. Hierdoor smaken de oranje tompoucen nog beter. Of geef je kerstfeest nog meer flair met een goudkleurige bestekset. Heb je daarbij een stijlvol wit tafelkleed, witte servetten, witte borden en witte kandelaars met gouden kaarsen? Dan is de basis voor een mooie kerst al gelegd. Met oud & nieuw is het misschien moeilijker om de kleur voor het bestek van het feest te kiezen. Het nieuwe jaar moet immers uitbundig en kleurrijk gevierd worden. Eigenlijk moet je eettafel net zo spetterend zijn als het vuurwerk dat 's nachts wordt afgestoken. Zorg daarom voor zoveel mogelijk kleur. Bij Tuf-Tuf hebben we speciaal feest bestek van plastic in allerlei kleuren, zodat je niet voor een tint hoeft te kiezen. Maak de feesttafel zo bont mogelijk en laat zien dat het nieuwe jaar wat jou betreft van start mag gaan. Wedden dat de stemming er goed inzit als je om 00.00 uur proost met je gasten op een mooi en kleurrijk nieuwjaar!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl