Klantenservice

Pompons

Papieren pompons versiering

Het lijkt net of gekleurde pompons in de lucht zweven. Deze papieren versiering zorgt er op een vrolijke en sierlijke manier voor dat er kleur aan de feestruimte wordt toegevoegd en er een zachte atmosfeer wordt gecreëerd tijdens verjaardagen, bruiloften, jubilea, babyshowers en andere feestelijke gelegenheden. Je vindt bij Tuf-Tuf pomponnen in allerlei kleuren en afmetingen, die zowel per stuk als in sets verkrijgbaar zijn. Het is een voordelige optie om je feestje op een bijzondere manier extra glans te geven.

Hier vind je Pompons producten:

Gekleurde pompons kun je zowel binnen als buiten ophangen

De gekleurde pompons kun je overal ophangen. Binnen aan het plafond, aan de muur of aan armaturen. Buiten aan kozijnen of aan bomen. Mogelijkheden te over. Je kunt ze ook rond kandelaars plaatsen, bij de couverts of als blikvanger tijdens een gezellig etentje. Combineer ze met papieren slingers en waaiers voor een extra vreugdevolle uitstraling. Je hoeft je overigens niet te beperken tot speciale gebeurtenissen. De pomponnen kun je ook goed gebruiken als vaste decoratie in huis. Het zijn de ultieme sfeerbrengers.

Pomponnen in allerlei kleuren die bij een specifieke feestelijke gebeurtenis passen

In het rijke aanbod op Tuf-tuf.nl kom je pompons in vrijwel elke kleur tegen. Kies een kleur die bij een specifieke feestelijke gebeurtenis past. Blauw als je een babyshower organiseert als er een jongetje is geboren. En een roze papieren versiering als het een meisje betreft. Witte pomponnen passen uitstekend bij bruiloften, eventueel in combinatie met papieren slingers. En wat te denken van oranje en zwarte modellen als je een Halloween feestje geeft voor je kinderen? Tijdens de kerstdagen kleuren groen, rood en wit naadloos bij deze viering. Kortom, pompons zijn een prachtige aanvulling op je bijzondere evenement. Met een pompon als papieren versiering schep je de juiste sfeer Je slaagt bij Tuf-Tuf voor een enkele sprookjesachtige pompon, voor meerdere pompons in een set en voor een prachtige pomponslinger in één of meerdere kleuren. Het is een eenvoudige en goedkope manier om je feestje en ruimte de juiste sfeer te geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl