Klantenservice

Actieve filters

  Tafelkleden

  Met een tafelkleed heb je in een klap een goede basis voor je feest. Hier begint namelijk de decoratie van je verjaardagspartij, themaparty of verrassingsfeest. Kies de juiste tint voor een tafelkleed in een effen kleur. Of ga voor een leuk cartoonfiguur of een bont patroon voor een tafelkleed voor een feest. 

  Hier vind je Tafelkleden producten:

  Een tafelkleed voor elke gelegenheid

  Houdt de jarige job bijvoorbeeld van Mickey Mouse? Zorg dan dat het tafelkleed voor zijn verjaardag in een van de Mickey Mouse-kleuren is: geel, rood en zwart. Verder kun je een super chique sfeer creëren met een wit tafelkleed van plastic. Of wil je geen grote was na het feest? Neem dan een tafelkleed van papier: deze kan met vlekken en al zo de prullenbak in.

  Met alle mogelijkheden die er zijn voor een geslaagde decoratie van een feestruimte, kun je misschien door de bomen het bos niet meer zien. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, geeft Tuf-Tuf je wat suggesties voor een sfeervol verjaardagsfeest, stijlvolle tuinparty of een themafuif. Voor een kinderfeest kan het bijvoorbeeld niet fantasierijk genoeg zijn. Behalve in de stijl van een van de favoriete Disney-figuren kun je ook je kleine verrassen met een tafel gedekt in de stijl van zijn of haar lievelingsdier. Kies bijvoorbeeld een groen tafelkleed voor het feest en kleed deze verder aan met nog meer groen en geel. Hiermee heb je namelijk meteen de junglekleuren te pakken waarin een aap zich thuis voelt. Verder vind je bij Tuf-Tuf allerlei leuke aapdecoraties waarmee je de tafel kunt versieren. Heeft je kind een groot hart en houdt hij of zij niet alleen van apen maar van alles wat in tropische oorden leeft? Geen probleem, want in onze online shop vind je een vrolijke serie feestattributen gebaseerd op de kleurrijke natuur in Afrika. Daarbij horen ook tafelkleden in bonte safarikleuren en van verschillende formaten.

  Tafelkleden met diverse printjes en motiefjes 

  Wil je voor jezelf een uniek verjaardagsfeest geven, dan vind je bij ons vast het juiste tafelkleed voor je verjaardag. Naast de mogelijkheid om een tafelkleed in een effen kleur te bestellen, hebben wij ook voor volwassenen feestelijke thema's. Breng bijvoorbeeld de oceaan tot leven in je huiskamer met een tafelkleed van plastic met een coole onderwaterprint. De oceaanborden en - bekers maken de diepzeestijl helemaal af. Na afloop van het feest ben je ook weer zo klaar met schoonmaken, want een plastic tafelkleed heb je zo schoongeveegd. Wanneer je liever meer rust brengt in je feestversiering, kun je ook kiezen om de feestruimte in een kleur te decoreren. Wil jij bijvoorbeeld je partner laten zien hoeveel je van hem of haar houdt? Organiseer dan een verjaardagsfeest in de lievelingskleur van je geliefde. Ook al is het roze, oranje of paars: bij ons vind je het bijpassende tafelkleed van papier of plastic. Je kunt bij een dergelijke feestdecoratie alles in dezelfde tinten houden of juist contrast aanbrengen door borden en bekers in een andere kleur toe te voegen. Laat je maar eens inspireren door ons assortiment en zie wat er allemaal mogelijk is voor een uniek feest! tafelkleed feest tafelkleed feest tafelkleed verjaardag tafelkleed verjaardag

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl