Klantenservice

Actieve filters

  Borden

  Tafeldecoratie met feestelijke borden

  Kleed je feesttafel gezellig aan met feestelijke borden. Tuf-Tuf heeft een ruim assortiment borden voor elke gelegenheid en ook elk thema. 

  Hier vind je Borden producten:

  Het moet een feest worden om nooit te vergeten. Maar hoe regel je dat allemaal? Het begint met een idee en dan de uitwerking. Aankleding in jouw thema mag daarbij niet ontbreken. Feest bordjes en bekers zorgen voor een warm welkom. Papieren feestbordjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema's voor kleine prinsesjes en stoere jongens, maar er zijn ook papieren bordjes voor babyshowers of jubilea te koop. Begin je feestje met een zelf gemaakte of zelf gekochte taart. Maak het af met bijpassende bekers en servetten. Het bezoek zal zich welkom voelen. De feest bordjes zijn ook te gebruiken voor eigen creaties, gemaakt door de gasten. Ter voorbereiding maak jij de cupcakes en de gasten versieren deze met lekkere toppings. Samen een pizza maken met de vriendinnetjes van je dochter op haar verjaardagsfeestje is een garantie voor succes. De pizza stukjes zullen uitnodigend staan op de feestartikel bordjes.

  Borden voor babyshower

  Voor je babyshower kun je kiezen voor een bordje met blauw of roze. Een originele manier om je familie en vrienden te vertellen dat het een jongen of meisje wordt. Of kies juist een neutraal bordje en serveer hier een cupcake op besprenkeld met roze of blauwe snoep hartjes. Je cadeautjes stal je uit op een tafel bedekt met een leuk bijpassend tafelkleed. Tienerfeestjes, saai? Nee, dat hoeft zekers niet zo te zijn. Nodig je vriendinnen uit voor een thema moustache feest of serveer de taartjes op een zebra bordje. Voor de jongens, maar ook voor de vaders, serveer je de frietjes op papieren bordjes van Starwars bij een Science Fiction filmavond met vrienden.

  Jubileum borden

  Feestartikel bordjes zijn ook zeer geschikt voor het vieren van jubilea, zoals 25 jaar in dienst, een 40-jarig juwelijksfeest of het bereiken van je pensioen. Er zijn zoveel redenen te bedenken om een feestje te geven. De ideeën zijn talloos, laat je creativiteit los en je zult versteld staan hoe je je thema feest compleet maakt. De aankleding is daar het belangrijkste onderdeel van. Papieren feestbordjes, bekers, servetten en tafellakens zorgen dat het eten op een feestelijke manier geserveerd worden.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl