Klantenservice

Deurgordijnen

Deurgordijnen zijn dé ideale versiering!

Zorg voor een goede en feestelijke binnenkomer en hang een deurgordijn op! Deze deurgordijnen zijn niet alleen geschikt voor in een deur-opening, maar een deurgordijn is ook leuk om te gebruiken als wandversiering.

Hier vind je Deurgordijnen producten:

Met de deur in huis dankzij een deurgordijn

Als je een feestje geeft moeten de gasten ook altijd ergens door naar binnen komen. Meestal is dat een deur en is dat tegelijkertijd de plek waar het feest begint. En omdat een goed begin het halve werk is, verdient de deur natuurlijk ook een feestelijke versiering. Daarom vind je bij Tuf-Tuf een collectie aan deurgordijnen. Daarmee maak je van de entree op zichzelf al een feestje. Als dat geen goed begin is?

In het assortiment zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt gaan voor folie deurgordijnen in allerlei glinsterende kleuren. De folie slierten van deze gordijnen reflecteren namelijk, wat het geheel een fonkelende uitstraling meegeeft. Er zijn kleuren als rood, groen en blauw beschikbaar, maar ook meer glimmende kleuren als zilver en goud, wat zorgt voor een extra feestelijke touch. Doordat de gordijnen zijn gemaakt van folie zijn ze zeer licht, waardoor ze extra makkelijk zijn op te hangen aan de bovenkant van je deur. Daarnaast zijn er de thematische deurgordijnen, zoals een gordijn met sneeuwvlokken of een model met fleurige bloemen, waar mee je een heerlijke Hawaii-sfeer kan neerzetten. Zo geef je de gasten van het feest een wel heel warme entree.

Feestelijke deurgordijnen in alle soorten en maten

Met een deurgordijn geef je een feest een leuke extra versiering die zeker in het oog zal springen. Alle deurgordijnen in de collectie zijn ongeveer twee meter lang, waardoor ze voor vrijwel elke deur geschikt zijn. De deurgordijnen zijn gemakkelijk op te hangen en kunnen ook eenvoudig weer worden verwijderd. Zo voeg je op eenvoudige wijze een leuke en opvallende versiering toe aan het feest. Bekijk dus snel welke deurgordijnen het best zouden staan op jouw feestje en haal deze leuke decoraties snel en gemakkelijk in huis.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl