Klantenservice

Nijntje

Feestartikelen Nijntje voor een Nijntje kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, versieringen en traktaties van het bekende figuurtje Nijnjte voor een geweldig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met oranje en wit maak je er een vrolijke Nijntje feest van.

Hier vind je Nijntje producten:

Een mooi kinderfeest met Nijnjte voor de allerkleinsten

Wie is er niet groot geworden met Nijntje? In de jaren '50 verscheen Nijntje Pluis voor het eerst in kinderprentenboeken. En meer dan 60 jaar later is dit konijn van Dick Bruna nog steeds geliefd bij kinderen van over de hele wereld. Ook bij Tuf-Tuf zijn we dol op alles wat met Nijntje te maken heeft. Ons assortiment Nijntje feestversiering bestaat onder andere uit ballonnen, slingers, rozetten en nog veel meer. Kijk gerust eens rond op onze website en je raakt direct geïnspireerd. Voor een kinderfeestje is het leuk om een bepaald thema te kiezen. Nijntje is hier perfect voor. Vooral kinderen tussen de 0 en 6 jaar maak je blij met een echte Nijntje verjaardag. Zij worden aangetrokken door de eenvoud van de tekeningen en de opvallende kleuren waar Nijntje om bekend staat. Een beter thema kun je dus niet verzinnen.

Van Nijntje uitnodigigen tot ballonen Nijntje

Een echt Nijntje kinderfeestje begint al bij de uitnodiging. Met een kaart waarbij Nijntje en haar vriendjes aankondigen dat er een feestje is, zet je meteen al de toon. Deze kaarten zijn allemaal uitgevoerd in de kleuren blauw, geel, groen en oranje. Typisch Nijntje dus. Met de uitnodigingen laat je alvast weten wat het thema wordt. Maar het Nijntje thema moet ook in huis duidelijk aanwezig zijn. Met de Nijntje feestversiering tover je het huis in een handomdraai om in een echte feestlocatie. Slingers met Nijntje erop of gele, blauwe en oranje led ballonnen maken de ruimte al lekker kleurrijk. Of hang eens een Nijntje ballon aan de stoel van de jarige. Zo kan iedereen zien wie vandaag het feestvarken is.

Leuke decoraties voor het Nijntje kinderfeest

De ruimte is versierd, maar de kinderen dan? Om ze helemaal in de stemming te brengen, kun je bij binnenkomst papieren Nijntje kroontjes uitdelen. Als iedereen dit Nijntje feestartikel op zijn of haar hoofd heeft, kan het feest pas echt beginnen. Bij een Nijntje verjaardag hoort ook lekker eten en drinken. Bij Tuf-Tuf vind je speciale Nijntje tafelkleden zodat je de tafel helemaal in stijl kunt aankleden. Maar daar blijft het niet bij. Zodra de taart geserveerd wordt, komen namelijk de Nijntje borden uit de kast. En een beetje drinken erbij? Dat schenk je natuurlijk in een Nijntje beker. Op deze manier kan het Nijntje kinderfeestje niet meer stuk.

Geboorte feestartikelen met Nijntje

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg kennis maken met Nijntje Pluis. Daarom is er een aparte geboortelijn ontwikkeld waarmee je de kleine baby in huis kunt verwelkomen. Van vrolijke hangdecoraties tot de schattige Nijntje ballon: in deze geboortelijn zit alles wat je nodig hebt om het huis te versieren. Het Nijntje feestartikel is dit keer niet in het geel, oranje en groen. Speciaal voor de geboortelijn wordt er gewerkt met babyblauw of babyroze. Maar Nijntje zelf ontbreekt uiteraard niet. Heb je al zin gekregen om een Nijntje verjaardag te vieren? Begin de voorbereiding dan op Tuf-Tuf.nl. In ons grote assortiment vind je altijd de perfecte spullen voor een geslaagd feest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl