Klantenservice

Teletubbies

Feestartikelen Teletubbies voor een Teletubbies kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en versieringen van het thema Teletubbies voor een vrolijk peuter- en kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met groenblauwpaarsrood en geel maak je er een geweldig Teletubbies feest van. 

Hier vind je Teletubbies producten:

Tover je kamer in een Teletubbie land met Teletubbies versiering

Is je zoon of dochter dol op de Teletubbies en wil je een origineel feestje organiseren, dat in het teken van de populaire kinderserie staat? Dan zit je goed bij Tuf-Tuf, de feestelijke webshop voor feestartikelen. Je vindt in het brede en veelzijdige aanbod allerlei leuke producten van deze kleurrijke knuffelpoppen, voor een geslaagd kinderfeest Teletubbies. Van borden en bestek tot bekers en ballonnen. En van letterslingers tot punthoedjes. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het Teletubbies themafeest.

Je begint met Teletubbies uitnodigingen en eindigt met Teletubbies traktaties

Je brengt de kinderen direct in de stemming door Teletubbies uitnodigingskaarten te versturen, met daarop afbeeldingen van Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Versiering Teletubbies mag natuurlijk niet ontbreken. Hang een letterslinger op met plaatjes van de verschillende Teletubbies en wissel dat af met de mooie ballonnen uit het feestartikel Teletubbies aanbod.

Een Teletubbies ballon is een schot in de roos

Naast de Teletubbies ballon is een punthoedje Teletubbies het ideale feestartikel om het kinderfeestje mee te beginnen.  Je kunt de kinderen hierna allerlei spelletjes laten doen en opdrachten laten uitvoeren. Begin het kinderfeest Teletubbies bijvoorbeeld met het inkleuren van een kleurplaat. En laat ze vervolgens met Teletubbies maskers op een liedje van de Teletubbies zingen en dansen. Spelen maakt hongerig. Maak een feesttafel met een Teletubbies tafelkleed, bekers, rietjes, lepels, borden en servetten. En serveer de kinderen wat lekkers.

Traktaties bij het einde van het Teletubbies kinderfeestje

Aan elk kinderfeestje komt helaas een einde. Op Tuf-tuf.nl vind je ook feestelijke traktaties om aan de kinderen mee te geven als ze naar huis gaan. Bijvoorbeeld Teletubbies speeltjes, snoep of een surprise ei. Vul het teletubbie feestzakje met iets lekkers en een leuk herinnering als bedankje voor hun aanwezigheid op het feest. Reken maar dat de kinderen zich het feestje nog lang zullen herinneren.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl