Klantenservice

Verjaardag

Hier vind je Verjaardag producten:

Op zoek naar verjaardag versiering?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het gevarieerde aanbod bestaat onder andere uit ballonnen met de cijfers 1 t/m 100, Abraham versiering, Sara feestartikelen en diverse verjaardag versiering geschikt voor uiteenlopende leeftijden.

Kinder verjaardag feestartikelen

Een verjaardag is een heugelijk feit, waarbij versiering niet mag ontbreken. Speciaal voor kinderen in de leeftijdsklasse 1 t/m 10 jaar zijn verschillende feestartikelen verkrijgbaar, afgestemd op de leeftijd en ingedeeld in diverse themas. Denk bijvoorbeeld aan borden, bekers, servetten, slingers, kaarsen en natuurlijk ballonnen met beertjes, Disney karakters en dieren. Verder zijn vlaggenlijnen met daarop de leeftijd aangegeven, hangdecoraties en speciale confetti opgenomen in het assortiment. Natuurlijk ontbreken ook de verschillende opblaasbare cijfers niet. Zowel de ballonnen als andere decoratie artikelen zijn perfect met elkaar te combineren om de feestruimte naar eigen wensen te kunnen versieren. De hoogwaardige feestartikelen zorgen gegarandeerd voor meer sfeer en de kleuren zijn afgestemd op verschillende voorkeuren, voor een persoonlijke uitstraling. Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een pinata gevuld met allerlei lekkers en/of kleine cadeautjes. De pinatas maken eveneens deel uit van het aanbod en zullen zeker tot de verbeelding van kinderen spreken. De pinata kan naar eigen wensen gevuld worden.

Verjaardag Abraham

Het bereiken van de leeftijd van 50 jaar voor een man staat synoniem voor het zien van Abraham. Een mijlpaal in het leven van velen die uitgebreid gevierd wordt. Het assortiment Abraham versiering is zeer divers en bestaat onder andere uit de bekende Abraham pop. De plastic opblaaspop Abraham kan naar eigen wens aangekleed en van een masker voorzien worden. Het 50ste verjaardag, Abraham feestartikel aanbod wordt gecompleteerd door een grappige hoed, een snor en natuurlijk een bijbehorende wandelstok. Is de Abraham pop helemaal klaar, dan kan het huis van de jarige nog flink versierd worden met opvallende Abraham versiering. Wat dacht je van een groot deurbord, een straatbanier, vlaggenlijn, ballonnen, borden en servetten, allemaal in het thema van het zien van Abraham. Het 50ste verjaardag, Abraham feestartikel assortiment is bijzonder uitgebreid en is vooral een knipoog naar alle mannen die het heugelijke feit mogen gedenken.

Sara feestartikelen

Niet alleen voor de man is het bereiken van de 50-jarige leeftijd een mijlpaal, hetzelfde geldt ook voor de vrouw. Elke vrouw die 50 jaar wordt heeft Sara gezien. Voor het vieren van een echte Sara verjaardag is Sara versiering onmisbaar. Het meest bekende Sara feestartikel is natuurlijk de pop. Deze kan naar eigen inzichten aangekleed worden, waarna een leuke masker, een opblaasbare wandelstok en hoedje of tiara het geheel afmaken. In het assortiment Sara versiering zijn ook vlaggenlijnen, prikkers, ballonnen, slingers en hangdecoratie te vinden voor het compleet aankleden van de tuin en huis van de jarige Sara. Voor elke Sara is er een passend Sarah feestartikel te vinden. Of je nu op zoek bent naar een speciale Sarah feestartikel, Abraham versiering of gewoon een paar leuke feestartikelen voor je jarige kind, bij ons slaag je gegarandeerd. Neem snel een kijkje in het aanbod en maak een keuze.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl