Klantenservice

Blauw

Combineer en feest met blauwe versiering en blauwe feestartikelen

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen in de kleur blauw. Blauwe versiering is mooi te combineren met zwart, wit en zilver decoratie voor een stoere look. Met de combinatie rood, wit en oranje en we hossen allemaal achter elkaar. De blauwe versieringen zijn ook mooi in combinatie met rood zoals bij Spiderman en Paw Patrol, of met oranje zoals bij thema Dinosaurus.

Hier vind je Blauw producten:

Van blauwe ballonnen, slingers tot blauwe confetti en feestboxen.

Blauw is een vrolijke kleur die vele kinderen en volwassenen aanspreekt. De kleur roept associaties op met de zee, het strand, onbewolkte lucht en een pittoreske haven in een heerlijk warm land. Het is leuk om een kinderfeestje met blauw als thema te organiseren als je kind jarig is. Blauw past als rustgevende kleur ook goed bij een geboorte of babyshower. Voor de aankleding van je feestje doe je veel inspiratie op in de voordelige en klantvriendelijke webshop van Tuf-Tuf. Van blauwe versiering als blauwe slingers en blauwe ballonnen tot een feestartikel in blauw als serviesgoed, taartkaarsjes en feestboxen om een traktatie in blauw als verrassing in te stoppen.

Versiering in blauw is verfrissend, vrolijk, zomers en rustgevend

Blauw is een verfrissende kleur die een zomerse look aan de ruimte geeft. Tuf-Tuf heeft als meedenkende webshop voor pinatas, ttaktaties en en feestartikelen een breed assortiment versiering in blauw. Van licht blauwe tot donker blauwe vlaglijnen, ballonnen, slingers en hangdecoraties, die je kunt combineren met blauwe honeycomb ballen en waaiers, pompons en lampionnen. Ook leuk is een blauw deurgordijn bij de ingang van het feest. Blauw kan als basiskleur met vele andere kleuren worden gecombineerd. Je kunt decoraties in blauw bijvoorbeeld afwisselen met versiering in oranje, groen en paars.

Blauwe feestartikelen combineren met een kinderthema op Tuf-Tuf

Een feestartikel in blauw is er in allerlei verschijningsvormen. Een traktatie in blauw thema serveer je op een tafel met blauw tafelkleed en blauwe borden, die net als bestek, bekers en servetten in de online shop van Tuf-Tuf-.nl verkrijgbaar zijn. Als er een jongetje is geboren, kun je een baby blauwe loper uitrollen. Voor een iets ouder kind dat jarig is, is er stoelversiering als decoratie in blauw. Feestartikelen en versiering in blauw passen ook goed bij kinder- of tienerfeesten met een bepaald thema als Oceaan en Politie en een themaparty met een bekende figuur als hoofdpersoon als Assepoester, Paw Patrol, Jurassic World, Peppa Pig en Smurfen. Een kinderfeest met blauw als themakleur kun je in stijl beëindigen met het uitdelen van een blauwe feestbox voor de jonge gasten. Vul deze met snoepjes of speelgoedjes, zodat hen thuis nog een extra verrassing wacht. Deze traktatie artikelen zijn ook bij Tuf-Tuf verkrijgbaar.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl