Klantenservice

Feest op kleur

Hier vind je Feest op kleur producten:

Een origineel feestje geven? Dat doe je zeker met een feest op kleur. Bij een feest op kleur staat één kleur centraal, bijvoorbeeld roze, goud of blauw. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om bepaalde kleuren te combineren. Wat dacht je van een "knal"fuif in bijvoorbeeld goud met zwart, of een feest waarin alleen witte, roze en blauwe versiering (én kleding) "geoorloofd" is?

Voor je prinsessendochter die verzot is op roze, zijn roze feestartikelen natuurlijk je-van-het. Zo eten zij en haar vriendinnetjes hun (roze!) prinsessencakeje extra smakelijk van een roze bord met een daaronder een roze tafellaken. Uiteraard met roze bestek. Ook voor andere roze feestartikelen kan je bij ons terecht. Zo zijn de pomponslingers geweldige roze feestartikelen om de kamer in stijl te decoreren. Een stoere jongen heeft natuurlijk niets met roze versiering. Hem maak je eerder blij met een metallic zwarte ballon, een van de zwarte feestartikelen die wij in het assortiment hebben. Een ander zwart feestartikel dat wij aanbieden, is de vlaglijn waarmee je de kamer in stijl versiert. Ook kan je in plaats van een ballon een leuke, hangende ster gebruiken om de kamer verder aan te kleden.

Niet zo'n fan van zwart? Kies dan voor bijvoorbeeld de rode feestartikelen, zoals de rode vlaglijn, rode lampion of rode pompon. Ook kan je rood en zwart combineren om er op die manier een stijlvol feest op kleur van te maken. En over stijlvol gesproken... Wat dacht je van dit bijzondere rode feestartikel: de rode loper! Met deze versiering wordt ieder kinderfeest een bijzondere happening, want hoe leuk is het als je gasten de kamer inkomen via een rode loper? Liever wat "liever" in plaats van chique, maar toch in stijl met rode versiering? Wij hebben ook rode feestartikelen met stippen. Ook de hartvormige prikkers zijn rode feestartikelen met een lieve, zoete uitstraling.

Is je zoon of dochter helemaal wild van de Minions? Dan is een feest op kleur met gele en blauwe versiering een prima idee. Combineer bijvoorbeeld een gele ballon met een blauwe slinger voor een echt Minions-effect. Eventueel kan je een zwarte feestartikelen toevoegen, want ook de Minions bevatten zwart- zij het met mate. Kan je niet kiezen tussen al deze kleuren, dan is een themafeest waarbij kleur centraal staat natuurlijk ook een optie. Een roze feestartikel naast een blauwe ballon? Geen probleem, hoe bonter hoe beter. Uiteraard kan je ook kiezen voor multicolor decoraties, zoals de veelkleurige waaiers of de bontgekleurde stoelslingers.

Wil je het allemaal wat rustiger, dan kies je voor een feest waar wit (eventueel in combinatie met één andere kleur) centraal staat. Of ga voor Hollands glorie, met een themafeest in rood, wit en blauw. Kortom, voor een themafeest op kleur zijn er tal van mogelijkheden: beperkingen zijn er (bijna) niet. Dus shop nu je feestversiering bij elkaar, stel de gastenlijst op en... laat het feest maar beginnen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl