Klantenservice

Groen

Feest en versier met feestartikelen in de kleur groen

Hier vind je alle feestartikelen in de kleur groen. Groen versiering is mooi te combineren met roze decoratie voor bij een paarden thema of Tinkerbell. Ook worden groene feestartikelen vaak gecombineerd bij het Camouflage thema of bij het thema Jungle dieren

Hier vind je Groen producten:

Feest op kleur, feest in het groen

Groen is een kleur met vele betekenissen. Het staat voor hoop, samenzijn en groei, maar ook voor jeugdigheid en ontspanning. Groen is de kleur van de natuur, van de lente, van het leven en de toekomst. Deze kleur past daarom net zo goed bij een verjaardag van jong tot oud of jubileum als bij een Lentefeest of kinderfeest met groen thema. Neem snel een kijkje in het brede assortiment van Tuf-Tuf en kies het feestartikel in groen en versiering in groen dat je voor ogen hebt. Van serviesgoed om een traktatie in groen op passende wijze te serveren tot groene ballonnen en slingers om de juiste sfeer te scheppen.

Ruime keus uit vele soorten groene versieringen en feestartikelen

Groen is de kleur van de natuur, het leven en de toekomst. Bij groen denk je aan bomen en gras en aan de frisheid van de natuur. Je kunt een volwassenenparty of kinderfeest in groen buiten in de achtertuin houden, of de natuur naar binnen halen met de versiering in groen van Tuf-Tuf. Je doet in onze overzichtelijke en voordelige online shop voldoende inspiratie op voor een onvergetelijk feest op kleur. Versier de kamer met de vele verschillende soorten versieringen zoals groene slingers, pompons, honeycomb waaiers en ballen en hangdecoraties met een stervorm. Kleed de feestruimte verder aan met groene ballonnen en vlaglijnen, banieren, een groen deurgordijn en groen afzetlint om de feestplek te markeren. Je vindt altijd feestartikelen, versieringen en decoraties in groen naar wens.

Groene ballonnen van Tuf-Tuf die passen bij vele thema's en kinderfeestjes

Groene ballonnen zijn er in vele tinten. Van kiwigroen en grasgroen tot limoengroen en donkergroen. Het maakt het gemakkelijk om deze kleur te combineren. Mix decoraties in donker groen met versiering in dieprood en je hebt de kleuren voor Kerstmis. Oranje met groen staat voor schoonheid en geel en groen zijn zowel de kleuren van het voorjaar als van Pasen. Tuf-Tuf.nl bedient je op maat met elk feestartikel in groen dat je maar wilt. Borden, bekers, rietjes, bestek en servetten, uitgestald op de feesttafel met groen tafelkleed. Voor een kinderfeestje met groen thema zijn er speciale groene feestboxjes, waar je als verrassing een traktatie in groen stijl kunt stoppen als bedankje voor de aanwezigheid van de jonge gasten. Je doet bij Tuf-Tuf vele ideeën op voor een themafeest, waar groene ballonnen en groene versieringen goed bij kleuren. Natuurlijk bij een Lentefeest of Kerstfeest, maar ook bij kinderfeesten die in het thema staan van bijvoorbeeld Aap, Camouflage leger, Draken, Jungle dieren, Good Dinosaurus, Safari of Turtles Teenage Ninja.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl