Klantenservice

6 jaar

Hier vind je 6 jaar producten:

Feestartikelen voor 6de verjaardag

Wat gaat het toch snel, je kind wordt alweer 6 jaar! Je kleine knul of meid wordt steeds zelfstandiger en beleeft veel plezier aan het spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Bij een verjaardag 6 jaar van je zoon of dochter past natuurlijk een kinderfeest 6 jaar. Kijk daarom snel verder op de website van Tuf-Tuf, waar je een breed en aantrekkelijk aanbod aan feestartikelen en versieringen voor een kinderverjaardagsfeest vindt. Denk aan ballonnen, vlaggen, slingers, buttons en feeststerretjes met het cijfer 6. En nog veel meer leuks.

Maak de verjaardag 6 jaar extra feestelijk met Tuf-Tuf feestartikelen en versiering 6 jaar

Het zesde levensjaar is over het algemeen het jaar waarin je kind leert lezen. Hij of zij kan dus maximaal genieten van elk feestartikel 6 jaar met een bijpassende tekst erop. Bijvoorbeeld een button verkeersbord of een groot deurbord met daarop 'Hoera 6 jaar!'. De versiering 6 jaar is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Van geel, oranje en rood tot groen, blauw en paars.

Taart met een leuke taartdecoratie op de 6de verjaardag

Maak je verjaardagstaart extra feestelijk met mooie kaarsjes in de vorm van het cijfer 6 en feeststerretjes. Tuf-tuf.nl heeft zowel uniseks kaarsen als speciale kaarsen voor jongens en meisjes, om op de taart te plaatsen. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan taartdecoratie met een thema. Voetbal poppetjes, Transformer figuren, Sofia the First figuurtje en nog veel meer.

Leuke spelletjes en thema-feestartikelen om het kinderfeestje 6 jaar op te vrolijken

Laat het 6-jes regenen met de confetti 6 jaar en beleef samen met je kind en de vriendjes of vriendinnetjes een onvergetelijk kinderfeest 6 jaar. Daar horen leuke spelletjes bij. Tuf-Tuf heeft in het assortiment onder meer een gekleurde pinata 6 jaar. Het jeugdige gezelschap mag om beurten proberen om dit feestartikel 6 jaar stuk te slaan. Ja, en wat valt er dan uit? Je hebt de keuze uit snoepgoed, klein speelgoed en confetti, dat allemaal ook bij dé webshop voor feestartikelen verkrijgbaar is. Kinderen van 6 jaar hebben vaak nog niet zoveel geduld. Maak de spelletjes daarom niet te moeilijk. Na het pinata 6 jaar spel kun je de kinderen ballonnen laten blazen, waarbij ze moeten proberen om hun ballon zo lang mogelijk in de lucht te houden. Je kunt het feest ook thematisch inkleden met feestartikelen en versiering 6 jaar van bekende figuren. Succes verzekerd!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl