Klantenservice

Shimmer & Shine

Feestartikelen voor een Shimmer & Shine kinderfeestje

Hier vind je Shimmer & Shine producten:

Geef met Shimmer en Shine versiering een sprankelend prinsessenfeestje

Shimmer en Shine zijn twee geestjes die komen uit een magisch land en eruitzien als mooie prinsessen. De geestjes zijn bevriend met het meisje Leah uit de mensenwereld en geven haar per dag 3 wensen. Samen beleven Shimmer en Shine met Leah steeds weer spannende avonturen. Een prachtig verhaal om als thema te dienen voor een kinderfeestje. En geen feestje is compleet zonder bijpassende versiering van Shimmer en Shine versiering. Te bestellen in onze webshop. Er zijn volop glimmende roze slingers, ballonnen en confetti om uit te kiezen. Daarnaast kunnen de meiden eten van mooie roze bordjes en drinken uit eveneens roze kleurige bekers, inclusief Shimmer en Shine rietjes. Met de versiering van Tuf-Tuf wanen de meiden zich tijdens het feestje ook in de magische wereld van de geestjes en wordt de dag een ware belevenis.

Laat je dochter en haar vriendinnetjes stralen als Shimmer en Shine prinsessen

Een kinderfeestje voor meisjes is natuurlijk helemaal geslaagd als de kids zich kunnen verkleden. En wat is er nu leuker dan het dragen van een heuse glimmende prinsessenoutfit. Maak de outfit helemaal af met glinsterende hoofdbanden van goudkleur, parels, gouden armbanden en/of kettingen met prachtige diamantjes. De meiden zullen zich die dag net als de prinsessen Shimmer en Shine voelen. Ze zullen een onvergetelijke dag beleven in hun prachtige outfit. Vergeet ook zeker de glitters in goud, roze en paars niet. Net als de geestjes Shimmer en Shine kunnen de meisjes hun magische krachten gaan gebruiken door met glitters te strooien. Om de glitters niet door het hele huis te krijgen, kun je de meiden bijvoorbeeld laten knutselen met glitters of met mooi weer kunnen ze natuurlijk buiten hun magische krachten ontdekken.

Compleet Shimmer en Shine kinderfeestje van uitnodiging tot traktatie

Bij Tuf-Tuf hebben we een compleet assortiment voor ieder themafeestje. Bestel ook uitnodigingen in Shimmer en Shine stijl bij ons. Dan weten de vriendinnetjes ook gelijk hoe ze zich moeten verkleden. Laat je dochter een passende pinata uitkiezen om het feestje nog leuker te maken. We hebben een groot aanbod pinatas om uit te kiezen. Een pinata vormt de ideale activiteit voor de kinderen om zich even helemaal uit te leven. En ze worden nog beloond met snoep ook. Ook na het feestje kunnen de meiden nog nagenieten met een Shimmer en Shine traktatie om mee naar huis te nemen. Tip om het feestje van jouw dochter extra bijzonder te maken: laat haar op haar speciale dag ook 3 wensen doen. Of die ook uitkomen? Je weet het maar nooit.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl