Klantenservice

Baby roze

Feest en versier met feestartikelen in de kleur roze

Hier vind je alle feestartikelen in de kleur baby roze. Baby roze versiering is mooi te combineren met witte en/of roze decoratie.

Hier vind je Baby roze producten:

Met baby roze ballonnen en versieringen maak je het moment groots

Leef je op een roze wolk, omdat je in verwachting bent van een meisje of net geboorte hebt gegeven aan je kindje? Je wilt het intense geluksgevoel natuurlijk delen met je familie, vrienden en bekenden. Vier de bevalling van je dochter met een babyshower vol baby roze kleur. Of organiseer een kinderfeest met baby roze thema voor als je kleine meid al iets ouder is. Wat de reden ook is, met elk feestartikel baby roze en versiering baby roze van Tuf-Tuf roep je de juiste sfeer op. Van roze ballonnen tot slingers, van tafelkleden tot taartdecoratie ter omlijsting van een lekkere traktatie in baby roze stijl.

Decoratie in baby roze als teken van liefde, passie, waardering en trouw

Roze is de favoriete kleur van meisjes, van jong tot oud. Bekijk het brede assortiment aan decoratie in baby roze op Tuf-Tuf.nl, dat flair geeft aan je feestje. Roze is de kleur van liefde, passie, vrouwelijkheid, vertrouwen, waardering en trouw. De versiering baby roze in onze overzichtelijke en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen past daarom mooi bij een geboorte, babyshower, bruiloft of vrijgezellenfeest met vriendinnen. Een kinderfeest met baby roze thema kun je inkleuren met vlaglijnen, honeycomb ballen en waaiers, pompons, slingers, lampionnen en ballonnen, met of zonder tekstopdruk Happy Birthday. Je vindt ook leuke deurgordijnen, banieren en stoelversiering in het inspirerende aanbod. Zet bovendien een opblaasbare roze flamingo in de kamer en het feeërieke beeld is compleet.

Baby roze versieringen en baby roze slingers in combinatie met een themafeest

Laat roze als ultieme meisjeskleur overal in terugkomen. Bij de geboorte van een meisje wordt beschuit met roze muisjes gegeten. Dek daarvoor de feesttafel met een roze tafelkleed en borden, bestek, bekers en servetten in dezelfde kleurtint. De kleur baby roze kan ook worden gebruikt in combinatie met een themaparty, waar een favoriet dier, tv-figuur of voorwerp centraal staat. Denk aan Peppa Pig, Disney Princess, Babette, Barbie, Charmmy Kitty, Frozen of Paarden. Roze kun je ook combineren met de kleuren wit, oranje of groen. Tuf-Tuf heeft ook leuke feestboxen in baby roze, die je kunt gebruiken als afscheidsgift voor de gasten op je babyshower, geboorteparty of kinderfeestje. Vul de box met een traktatie in baby roze stijl, zoals snoepjes of klein speelgoed. Zo houden ze de herinnering aan jouw feestdag vast.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl