Klantenservice

Actieve filters

  Bekers

  Bekers voor een feest

  Hier vind je alle bekers in alle alle kleuren en thema's die direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast verzamelen we ideeen wat je kan doen met de feestelijke bekers om de momenten nog leuker te maken. 

  Hier vind je Bekers producten:

  Een feestje, een plan en een uitwerking. Hoe kun je een feestje tot een succes maken? Alles valt en staat met een goede voorbereiding. De juiste spullen zijn daarbij een belangrijk onderdeel voor het slagen van je feest. Denk hierbij aan feest bekers, borden en bestek. Voor vele thema feesten, zoals verjaardag, babyshower, jubileum, huwelijksfeest of een verrassingsparty is er hier decoratie te vinden, zoals slingers, ballonnen, borden en plastic bekers in kleur.

  Tips voor organiseren feest

  En hoe nu verder. Regel als eerste de locatie, dit kan gewoon thuis of je kunt een zaaltje huren. Daarna kun je de uitnodigingen versturen. Is het gewenst om in thema kleding te komen, geef dit dan duidelijk aan. Jij zorgt voor de aankleding in de stijl van je feest met papieren feest bekers en borden in jouw thema. Leuke prinsessen of stoere jongens feest bekers zijn er te krijgen. Voor je babyshower kies je bijvoorbeeld een bekers in kleur van de te verwachten kleine. Een unieke manier om te vertellen wat het wordt. De tafel wordt mooi gedekt met een tafellaken in stijl. Boodschappen worden enkele dagen van te voren gedaan. Mocht je wat vergeten zijn, dan kun je dat nog snel even halen. Taart, cupcakes of gebakjes worden op tijd besteld of zelf de dag van te voren gemaakt. In de ochtend maak je alvast hapjes klaar. Een paar uur van te voren zet je de spullen klaar en kleed je de ruimte leuk aan met ballonnen en slingers. Voor je eigen gemak zet je alles op een lange tafel tegen de muur. Alle bordjes, bekers in kleur en bestek rangschik je op de tafel. Een vlagbanner of deurbord verwelkomt de gasten. Een feest beker kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden. Een feest beker is uitermate geschikt voor het vullen met snoepjes of zoutjes. Heb je genoeg van alles? Zorg altijd voor meer dan voldoende plastic bekers of papieren feest bekers. Dan grijp je nooit mis.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl