Klantenservice

Prinses

Feestartikelen Prinses voor een Prinses kinderfeestje

De sprookjesachtige feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Prinses voor een wonderlijk kinderfeest bestel je online bij Tuf-Tuf.nl. De versiering is aangevuld met feestartikelen in de kleuren van het thema. Maak een combinatie met de prinsessen versiering en met paarsroze en blauw versiering en zo maak je er een prachting Prinsessen feest van.

Hier vind je Prinses producten:

Van een Prinsessen uitnodiging tot een Prinsessen pinata

Elk klein meisje droomt er wel eens van een prinses te zijn. Laat dit sprookje voor je dochter uitkomen met een kinderfeest met prinses thema, waar ze tot koningin van het bal wordt gekroond. Tuf-Tuf helpt je met een vorstelijke aankleding en invulling van de royal party. Tover je huiskamer om in een kasteel met een feestartikel prinses en versiering prinses die je voordelig en uit voorraad in onze overzichtelijke webshop kunt bestellen. Het wordt een bijzondere verjaardag voor je kind met de leuke en originele feestaccessoires. Van eetgerei tot snoep prinses, van een zilveren kroontje en tiara tot een button en pinata prinses.

Een prachtig prinsessendecor met de versiering prinses van Tuf-Tuf

Je zet het kinderfeest prinses in gang met het versturen van uitnodigingen in prinses stijl aan alle vriendinnen van je dochter. Laat haar, als ze dat graag wil, zelf de kaart invullen voor een persoonlijke touch. Dit maakt indruk op de koninklijke gasten. Ze willen graag naar dit betoverende evenement komen. Zeker als je de versiering in prinses design van Tuf-Tuf ophangt. Vul de feestruimte met meterslange vlaglijnen met lieflijke prinses afbeelding, gekleurde ballonnen met kroontjesopdruk, metallic goud lint, pompons, draaislingers, swirls decoratie en honeycomb waaiers, ballen en diamanten. Met daarbij een rode loper, heb je een compleet prinsessendecor.

Met een traktatie prinses bedank je de gasten op je kinderfeest

Maak nu de tafel gereed voor het koninklijke feest. Je kunt een compleet roze servies samenstellen met prinses afbeelding. Borden, bekers en servetten, op een tafelkleed in hetzelfde design. Heel leuk is een voedselhouder in de vorm van een koets met prins en prinses, waar een beker drinken en een zakje snoep of patat in kan worden geplaatst. Het brede assortiment zie je terug in de verschillende pinata spellen. Je kunt pinata prinses spelen met een blond prinsessenmeisje, een kasteel of een blinkende tiara. Met Create Kit kun je met crêpepapier zelf een koets, kasteel of prinses maken. Met het feestartikel prinses Photo Props maak je een grappige prinsessenfoto. Verras de kinderen bij het naar huis gaan met een traktatie prinses als een feestzakje, dat je kunt vullen met klein speelgoed of snoep prinses. Je vindt op Tuf-tuf.nl leuk uitdeelspeelgoed, met uitdeelzakjes, stickers in diadeemvorm, ringen, halskettingen, armbandjes en toverstaafjes. Verpak dit in een speciaal feestboxje en de verrassing voor de jonge gasten is des te groter.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl