Klantenservice

Paars | Lila

Hier vind je Paars | Lila producten:

Paarse versieringen en lila decoraties

Paars is een kleur die past bij creatievelingen die hun gedachten de ruimte geven, een rijke fantasie hebben en zich laten inspireren door leuke dingen. De kleur paars wordt ook wel gezien als symbool voor passie, originaliteit, inventiviteit en inspiratie. Het organiseren van een volwassenenparty of kinderfeest met paars en lila thema is kinderspel met de hulp van Tuf-Tuf, de meedenkende en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Elk feestartikel in paars of lila en de versiering in paars of lila vergroot de feestvreugde. De decoraties in paars en lila zijn opvallend en elegant en kunnen perfect worden afgestemd met andere paarse of lila feestartikelen als serviesgoed om een traktatie in Paars Lila stijl aan de gasten te serveren.

Versiering in Paars en Lila zorgt voor een mysterieuze en feestelijke uitstraling

Paars en lila zijn enigszins mysterieuze kleuren, die passen bij een spannend feest. Het majestueuze paars is de donkerder variant van lila, maar beide zijn koninklijke kleuren die bij de gasten in de smaak zullen vallen. Dit zie je terug in het brede assortiment aan versiering in paars en lila van Tuf-Tuf, dat zich toont met paarse vlaglijnen, knoopballonnen, draaislingers en gewone ballonnen. Combineer deze decoratie in Paars Lila met paarse pompons die je zelf uit elkaar kunt trekken, lampionnen, hangdecoraties in stervorm en honeycomb ballen en waaiers. Een leuke binnenkomst bereik je met het ophangen van een paars deurgordijn.

Maak van je verjaardag een speciale dag met de paarse feestartikelen van Tuf-Tuf

Met elk feestartikel in paars of lila maak je van de verjaardag, bruiloft of andere party een speciale dag. Je vindt bij Tuf-Tuf bijpassende tafelkleden, borden, bestek bekers en servetten. Paars is een mix van rood en blauw. De combinatie van deze twee sterke kleuren maakt paars een geliefde kleur. Blauwe en rode versiering staat mooi bij paars, maar ook gele accenten als tafeldecoraties zijn een verrijking voor je feest. De paarse feestartikelenlijn kleurt ook perfect bij een kinder- of tienerfeest als Glamour Party, Heks, Witch of Skull Party. Paars is de kleur van emotie. Speel daarop in door een kinderfeest met paars en lila thema af te sluiten met het uitdelen van een feestbox, die je in onze online shop kunt vullen met uitdeelspeelgoed of snoepjes naar keuze. Er is veel keuze aan traktaties voor jongens en meisjes.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl