Klantenservice

Star Wars

Feestartikelen Star Wars voor een Star Wars kinderfeestje

Voor een stoer Star Wars feest vind je hier alle feestartikelen, traktaties en pinata's, Het thema Star Wars is geweldig om aan te vullen met versieringen in de kleuren roodwitlime groengroen en zwart. Zo maak je er een uniek Star Wars feest van.

Hier vind je Star Wars producten:

Een Star Wars feest is er eigenlijk voor alle leeftijden

Star Wars staat weer volop in de belangstelling sinds de Force Awakens in de bioscoop te zien was. Kies je de kant van het duister of de kant van het licht? Storm Trooper en Darth Vader maskers zijn altijd heel populair geweest. Natuurlijk vind je zo'n feestartikel van Star Wars in onze webwinkel. Zo kom je in de juiste feeststemming. Omdat Star Wars al zo'n lange geschiedenis heeft, is het voor veel mensen jeugdsentiment. Een feestje voor volwassenen met versiering van Star Wars, een traktatie van Star Wars en snoep van Star Wars zal daarom minstens zo succesvol zijn als een kinderfeest met Star Wars feestartikelen.

Voor een kinderfeest van Star Wars verstuur je eerst echte Star Wars uitnodigingen

Met een goede voorbereiding zorg je voor rust op de feestdag zelf. De versiering met Star Wars vlaggetjes en ballonnen kun je de avond voor het feestje al ophangen. Een nuttig feestartikel van Star Wars is een tafelkleed dat zorgt voor veel Force. Het beschermt je tafel tegen al te veel kruimels en vlekken ;-). Met de pinata van Star Wars houd je de kinderen zeker een half uur zoet. Om het opruimen naderhand makkelijker te maken, zorg je voor Star Wars bekers en borden, die na het feest meteen de afvalbak in kunnen. Mocht je Star Wars borden en bekers over houden dan gebruik je deze op een verloren woensdagmiddag en laat je het feest nogmaals herleven.

Verschillende soorten Star Wars pinata's en traktaties

We hebben box pinata's, pinata met een papieren zak en 3D pinata's van Star Wars. De ene pinata van Star Wars kan je ook met pull strings openen. 1 pull string opentde Pinata de andere laten alleen maar los. En alle soortenPinata kanje kapot laten slaan. De jarige wordt geblinddoekt en moet met een stok de pinata kapotslaan. Of je laat iedereen om beurten slaan. Hierop vallen uiteindelijk allerlei pakjes en snoep uit de pinata van Star Wars. Voor de verjaardag op school heeft Tuf-Tuf allerlei snoep en traktaties van Star Wars waar je kind mee kan trakteren.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl