Klantenservice

Snoep

Hier vind je Snoep producten:

Bij Tuf-Tuf kun je terecht voor allerlei soorten snoep als traktaties op feestjes en op school. Op sommige scholen is er als traktatie snoep toegestaan, op andere scholen moet je naar alternatieven zoeken, zoals fruit of iets hartigs. Gelukkig kun je dit leuk versieren en eventueel een klein speeltje toevoegen. Hiervoor kun je ook terecht bij Tuf-Tuf. Je vindt hier naast het snoep kleine uitdeelspeeltjes, eventueel met als traktatie snoep erbij. Voorbeelden zijn een autootje of vlinder met snoep, stuiterballen, sleutelhangers, kleurpotloden of bellenblaas. Deze zijn er ook in elk populair thema, zoals bijvoorbeeld Disney, Frozen, Cars of Star Wars. Gebruik ook eens bijpassende cupcake vormpjes en vul ze met snoep, fruit of iets hartigs, eventueel met een prikker in hetzelfde thema. Deze kun je bij ons vinden op de pagina met taartdecoraties.

Hier zijn wat traktatie ideeën met snoep, om klaar te zetten, als actief onderdeel van het feestprogramma of om mee te geven. Voor een jongensfeestje zijn er als traktatie snoep, kauwgom of een lollie voor kleine piraten, voetballers of autofanaten. Voor een meisjesfeestje zijn er als traktatie ideeën met snoep bijvoorbeeld snoepsieraden, snoep lipgloss of kauwgom met nagelstickers. Voor allebei heeft Tuf-Tuf allerlei surprise eieren in elk populair thema en echte bikkels houden natuurlijk een griezelfeest met snoepspinnen, bloedballen en eetbare vleermuizen. Combineer dit bijvoorbeeld met feestspullen van het thema zombie. Ook voor andere themafeesten vind je op de site allerlei ideeën in combinatie met snoep.

Geef na afloop wat snoep als traktaties mee in speciale uitdeelzakjes of sluit het feest af met een pinata. Dit is een kleurig figuur van papier-maché dat je boven ieders hoofd hangt. De deelnemers krijgen een blinddoek om en slaan met een houten stok er net zolang tegenaan tot de pinata openbarst en er kleine speeltjes en/of snoepjes op hen neer regenen. Iedereen krijgt wat. Bij Tuf-Tuf vind je veel soorten pinata en daarnaast speciale pakketten met kleine snoepjes en speeltjes. Dit gaan ze beslist onthouden.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl