Klantenservice

65 jaar

Hier vind je 65 jaar producten:

Wordt je partner, je vader of iemand in je vriendenkring 65 jaar? Dan is het tijd voor een feestje. De pensioenleeftijd nadert. De jarige krijgt meer tijd om leuke dingen te doen. Luister zijn of haar verjaardag 65 jaar op met passende feestartikelen en versiering van Tuf-Tuf, dé online shop in feestartikelen. Laat deze respectabele en mooie leeftijd niet onopgemerkt voorbijgaan. Elk feestartikel 65 jaar en versiering 65 jaar van Tuf-tuf.nl draagt bij aan een geslaagd verjaardagsfeest.

Breed assortiment feestartikelen en versiering 65 jaar

Het assortiment versiering 65 jaar is veelomvattend. Van een ballon 65 jaar in verschillende vrolijke kleuren tot een vlaglijn van 6 meter lengte met 15 vlaggetjes. Van een letterslinger tot hangdecoratie en een markeerlint met het terugkerende cijfer 65. Opvallend zijn de opblaascijfers 6 en 5 in roze, blauw of oranje, die je naast elkaar kunt hangen of neerzetten. Je trekt tevens de aandacht met een gevelvlag en huldeschild aan de deur, met vermakelijke teksten als 'Het leven brengt nu nog meer vreugd, met 65 jaar begint de tweede jeugd!' Er is in en om huis geen ontkomen aan, de hoofdpersoon op het feest is 65 jaar geworden! Strooi de confetti maar uit en laat een ballon 65 jaar op.

Een verjaardag 65 jaar wordt leuker met Tuf-Tuf

Een verjaardag 65 jaar vraagt om een mooi gedekte feesttafel. Tuf-Tuf helpt je een handje met een plastic tafelkleed, placemats, onderzetters, bierviltjes, borden, bekers, bestek, servetten, partyprikkers en stoeldecoratie 65 jaar. Je kunt kiezen voor een feestartikel 65 jaar in de vorm van een rond verkeersbord. Voor de verjaardagstaart zijn er cijferkaarsjes en feeststerretjes. De jarige verdient het natuurlijk om er op en top uit te zien. Wat dacht je van een grappige sjerp met de tekst: '65 and Groovy'? Laat hem of haar daarbij een T-shirt aantrekken met een afbeelding van een verkeersbord (65) en een bijpassende tekst. Maak zijn of haar outfit af met een rozet 65 jaar of een Hawaii krans 65 jaar. Wil je ook nog een gezellig spel doen? Je vindt bij Tuf-Tuf een pinata 6 en 5, met een vulling van confetti, snoep of speelgoed. Wie beide cijfers als eerste kapot slaat, heeft gewonnen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl