Klantenservice

Markeerlint

Feestelijk markeerlint

Een feestartikel als markeerlint is bij uitstek geschikt om de aandacht van de gasten te trekken en duidelijk te maken wat de reden van de party is. Deze versiering is veelzijdig te gebruiken voor verschillende soorten feesten. Voor een verjaardag, een bruiloft, een huwelijksjubileum, een geboorte , kinder- of tienerfeest of een themafeest als Griezel, Party Zone of Après-ski. Als je een kinderfeest met markeerlint aangeeft, weten de jonge gasten precies waar alle activiteiten plaatsvinden. 

Hier vind je Markeerlint producten:

Markeerlint als decoratie

Een leuk idee is om het markeerlint om de voordeur heen te wikkelen. Versiering als markeerlint is een mooie toevoeging bij een feest op kleur en allerlei andere feesten, waarbij je de kleur van het lint laat corresponderen met het thema. Bijvoorbeeld rood markeerlint bij een Brandweer of Hartjes Liefde feest en geel lint bij een Constructie of Safari feest. Een themaparty of kinderfeest met markeerlint onder de aandacht brengen Versiering als markeerlint vind je in allerlei vormen bij Tuf-Tuf.nl. Bijvoorbeeld markeerlint met afbeeldingen van verkeersborden met snelheidsaanduiding, als verwijzing naar een bepaalde leeftijd of naar 25, 40 of 50 jaar huwelijk van het bruidspaar. Het lint markeert de feestplek en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit geldt voor alle markeerlinten. Je ontdekt driekleurige markeerlinten (roze, blauw en geel) met leeftijdscijfer, evenals markeerlinten met opdruk 'Horrorzone' voor een Griezel themafeest.

Een feestartikel als markeerlint past zowel bij een zomerbarbecue als bij een winterse après-skiparty. Markeerlint op kleur, dat harmonieert met een specifiek themafeest De 50e verjaardag is speciaal. Je man of vader ziet Abraham, of je vrouw of moeder ziet Sarah. Op het grote feest kun je kleurig markeerlint met de tekst 'Abraham 50' of  'Sarah 50' aanbrengen. Bepaalde kleuren markeerlint passen perfect bij specifieke themafeesten, zoals die in de online shop van Tuf Tuf staan vermeld. Zo gaan de versieringen en feestartikelen van een Grand Prix feest naadloos samen met zwart markeerlint. Organiseer je een kinderfeest met als thema Boerderij, kun je daar het beste appelgroen en rood markeerlint bij nemen. Donkergroen lint kleurt uitstekend bij een Camouflage feest, terwijl babyroze lint matcht met een Meidenfeest. Luidt de insteek Ridder met draak, dan ga je voor marineblauw. En als de kinderen een piratenparty hebben, wordt het speelgebied met rood lint afgezet. Zo vindt je bij elk thema een bijpassende kleur markeerlint

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl