Klantenservice

Deurborden

Deurborden en hulde schilden voor elke gelegenheid

Examenfeest of een verjaardag vieren? Laat weten dat er iets gevierd mag worden en hang een deurbord op! Wij hebben een ruim assortiment deurborden voor elke gelegenheid in diverse kleuren en allerlei verschillende maten. 

Hier vind je Deurborden producten:

Deurborden in alle soorten en maten

Je bent op zoek naar feestelijke aankleding voor een verjaardag of themafeest. Dan mag een deurbord niet ontbreken. Hang een deurbord, huldebord of huldeschild op voor een perfecte entree. Maak duidelijk hoe oud iemand geworden is met de grappige verkeersdeurborden. Of geef de gelegenheid van het feest aan met een huldeschild voorzien van een vrolijke afbeelding. Heet je bezoek hartelijk welkom met veel verschillende feestartikel(en). De stemming zal er meteen flink in zitten, waardoor jouw feest een groot succes zal zijn!

Een deurbord voor een verjaardag

Er zijn deurborden voor de verjaardag van je kind in de leeftijd van 1 tot 10 jaar. Stel je voor dat je kind 's ochtends wakker wordt en naar zijn kamerdeur kijkt en daar zijn nieuwe leeftijd zit hangen. Waarschijnlijk verschijnt er een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Daarna hang je het hulde bord op aan de voordeur zodat de hele familie en alle vriendjes weten hoe oud de jarige is geworden. Als je een speciale leeftijd bereikt hebt, kun je er voor kiezen om deze het thema van jouw verjaardag te laten zijn. Combineer het juiste deurbord met leeftijd feeststerretjes of kleed de feestlocatie aan met opblaascijfers. Ook de ballonnen met de juiste leeftijd zorgen ervoor dat het thema overal terug komt. Zelfs een rol toiletpapier behoort tot de mogelijkheden en geeft een humoristische draai aan jouw verjaardag! Laat je toch liever de gelegenheid de hoofdrol spelen tijdens jouw feest, dan kan dat natuurlijk ook!

Grote collectie deurborden en huldeschilden

Een huldeschild voor het behalen van een diploma maakt het feest van jouw zoon of dochter helemaal af. Voor extra feest aankleding kun je kiezen voor vrolijke hangdecoratie of slingers met een leuke tekst. De feestartikel(en) zullen een onvergetelijke indruk achterlaten op de feestgangers! Ook voor het vieren van een Communie mogen feestartikel(en) niet ontbreken. Om de gelegenheid niet uit het oog te verliezen kan er gekozen worden voor een hulde schild of hulde bord waarop de Communie op een stralende manier vermeld staat. Het kind zal zich bijzonder voelen door het speciale bord. Ter afsluiting van het feest kun je de kinderen een uitdeelspeeltje of snoep meegeven als herinnering aan dit speciale feest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl