Klantenservice

Politie

Feestartikelen Politie voor een Politie kinderfeestje

Hier kan je alle versieringen, feestartikelen en trakaties van het thema Politie online bestellen voor een stoer kinderfeest. De thema-artikelen zijn aangevuld met versieringen en decoratie in de kleuren van het thema. Door met witzwart en blauwe feestartikelen te combineren maak je er een indrukwekkend Politie feest van.

Hier vind je Politie producten:

Feestartikelen Politie

Hier kan je alle versieringen, feestartikelen en trakaties van het thema Politie online bestellen voor een stoer kinderfeest. De thema-artikelen zijn aangevuld met versieringen en decoratie in de kleuren van het thema. Door met wit, zwart en blauwe feestartikelen te combineren maak je er een indrukwekkend Politie feest van.

Verras ze met een opblaasbare boeven bol

Stop, politie! Welk kind wil er niet eens in de schoenen van een politieagent staan? Vele jongens dromen er van om later politieman te worden. Vier daarom de verjaardag van je zoon met een kinderfeest met politie thema. Je vindt elk gewenst feestartikel politie en versiering politie bij Tuf-Tuf om de themaparty tot een groot succes te maken. Van een politie- en boevenpak tot eetgerei in politie design. En van metale en opblaasbare handboeien tot een traktatie politie als snoep met politie motief om uit te delen bij het afscheid van de jonge gasten op je themafeest.

Uitnodigingen en versiering politie om een passende crimescene te scheppen

Kinderen willen graag politieagent zijn om boeven te vangen, om in een snelle politieauto met blauw zwaailicht te rijden en om zon stoer uniform aan te trekken en een politiepet op te zetten. Een kinderfeest met politie thema is daarom een mooie invulling van de verjaardag van je kind. Tuf-Tuf helpt je snel op weg met politie uitnodigingskaarten en leuke versiering in politie stijl. Vul de feestruimte met een letterslinger Happy Birthday met politie-emblemen en gekleurde ballonnen met afbeelding van een politieauto. Vul dit aan met blauwe pompons, swirls decoratie, waaiers, linten en ballen. Dek de tafel met een politie tafelkleed en borden, bekers, rietjes en servetten in hetzelfde politiedesign.

Een feestartikel politie van Tuf-Tuf maakt je tot een echte agent

Een speurtocht is een van de meest populaire spellen op een verjaardag. Laat het politieteam op jacht gaan naar de ontsnapte boeven of de vluchtende bankrovers. Trek daarbij een politie verkleedpak aan, zet een politiebril op en doe het blauwe zwaailicht aan. Vergeet niet de handboeien van plastic of metaal met veiligheidssluiting mee te nemen. Er zijn ook opblaasbare handboeien op voorraad. Als de criminelen worden aangehouden, kun je dat vieren met politie roltongen en serpetine pistool poppers. Maar niet voordat je een opblaasbare boevenbol boven hun enkel hebt bevestigd. Als alle boeven gevangen zijn, wacht de agenten in spé een beloning bij het naar huis gaan. Tuf-Tuf heeft leuke feestzakjes en feestboxen met afbeelding van een politieauto om een traktatie in politie stijl mee te geven. Bijvoorbeeld snoep politie of een doosje legoblokken om een politievoertuig na te bouwen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl