Klantenservice

Wit

Versier met wit gekleurde feestartikelen en witte versiering

Hier vind je Wit producten:

Decoratie en feestartikelen in het wit

Een volwassenenparty of kinderfeest met wit als thema geeft een frisse en heldere aanblik en oogt prachtig door zijn eenvoud. Je vindt bij Tuf-Tuf een feestartikel in wit en versiering in wit om elk feest tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Van een verjaardagsfeest tot een examenfeest met diploma-uitreiking. Decoratie in wit zorgt voor een geweldige uitstraling bij een verloving of trouwerij. Een feest met wit als leidende kleur past ook goed bij een winterfeest, inclusief Kerstmis. Het decor toont in alle gevallen eenvoudig en elegant. Het bewijs bevindt zich in onze inspirerende en voordelige webshop, waar je net zo gemakkelijk slaagt voor witte ballonnen en slingers als voor wit serviesgoed om de gasten te verrassen met een traktatie in wit.

Versiering in wit matcht met alle kleuren op een feest

Wit is licht en eigenlijk geen officiële kleur. Net als zwart. Wit is het resultaat van alle kleuren bij elkaar, terwijl bij zwart juist alle kleuren ontbreken. Wit en zwart gaan als uitersten in het kleurenspectrum echter uitstekend samen, zoals je ziet in het brede assortiment aan versiering in wit en zwart bij Tuf-Tuf.nl. Je brengt direct variantie aan met knoopballonnen, kleine hartvormige ballonnen en led-ballonnen, die één wit geheel vormen met vlaglijnen, banieren, pompons, treklampionnen, kwast-, draai- en franjeslingers, swirls decoratie en honeycomb waaiers en ballen. Decoratie in wit is intens en kan veelzijdig worden gecombineerd met vrijwel elke andere kleur.

Feestartikelen in wit ter ondersteuning van een themafeest, trouwerij of communie

Wit is zuiver, schoon en geeft licht en ruimte. Een gedekte feesttafel met wit tafelkleed en witte borden, bekers, lepels, messen, vorken, prikkers en servetten geeft een vlekkeloze en chique uitstraling. In deze setting kun je vol vertrouwen een traktatie in wit stijl laten rondgaan. Voor een kinderfeest met wit als thema zijn er witte taartkaarsjes voor op de taart en serpentine en confetti in wit om tijdens een speciaal feestmoment in de lucht te gooien. Tuf-Tuf heeft tevens witte feestboxen, waar je een gift in de vorm van snoep of uitdeelsnoepjes in kunt stoppen. Deze feestboxen deel je uit bij het einde van het feest. Alle versiering en elk feestartikel in wit kan als ondersteuning worden gebruikt bij een babyshower, communie en trouwerij, maar ook bij themafeesten als Amerika USA, Grand Prix, Voetbal, Ik hou van Holland, Dalmatiërs, Smurfen en Jake & the Neverland Pirate.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl