Klantenservice

Traktaties

Hier vind je Traktaties producten:

Hoera, feest! Je kind is jarig en mag lekker een kindertraktatie gaan uitdelen. Vooraf mag jij natuurlijk kiezen welk traktatie idee het leukste is! Dit kun je alleen doen, maar misschien zit je nu wel samen met jouw kind gezellig voor het scherm. Kijk eens welke leuke traktatie mogelijkheden er allemaal zijn. Elke leuke traktatie is ondergebracht in een handige groep, waardoor je heel handig kunt kiezen. Gaat het om een traktatie voor school of gaat jouw kind misschien op een gezellig feestje uitdelen? Voor allebei de situaties zijn er de leukste mogelijkheden.

Allerlei soorten snoep om uit te delen

Algemeen snoep doet het altijd goed. Als traktatie voor school passen deze vrolijke snoepjes heel leuk in een mooi versierd mandje. Elk kind kan kiezen welke traktatie hij of zij het lekkerst vindt. Een rolletje met snoepjes, een lekkere snoepketting of een losse speen: alles past prima in het mandje. Algemeen snoep kun je ook uitstekend op een feestje uitdelen. De items zijn niet duur, dus jouw kind kan er gemakkelijk meerdere keren mee rond gaan. Kies je voor een piñata, dan maak je gebruik van een heel ander traktatie idee. De originele piñata speeltjes pakketten helpen je hierbij. Je kunt met deze traktatie moeiteloos variëren. Kies dus bij voorkeur niet dezelfde vullers als je besluit tot het kopen van meer dan één van deze items. Kijk gerust nog even verder. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van 'snoep met een thema' als leuke kindertraktatie. Vooral als traktatie idee op een feestje doet deze traktatie het goed. Je kunt de spelletjes die je gaat spelen heel goed koppelen aan dit traktatie idee. Bovendien zet het alle kinderen op het feestje aan tot creativiteit en draagt deze kindertraktatie sterk bij aan de vrolijkheid op het kinderfeest.

Ga je met de groep naar een film of kijken jullie de film gezellig thuis?

Dan is het 'snoep met bekende figuren' een absolute must. Kijk eerst welke figuren wij voeren in ons assortiment en kies daar gewoon de film bij. Wat dacht je van Barbie of van Mickey Mouse? Je filmfeestje thuis of in de stad neemt door deze toepasselijke kindertraktatie enorm toe in kwaliteit. Vanzelfsprekend is dit luxe snoep erg lekker en aan deze traktatie houdt elk kind een leuk poppetje of papiertje over. Aan het overhouden van leuke items kun je trouwens nog wat extra aandacht besteden. Jouw kind kan namelijk vol trots Snoep met speelgoed op zijn of haar feestje uitdelen. Bedenk eens hoe blij de bezoekertjes zullen zijn met een speelgoedautootje of bijvoorbeeld een leuke houder voor de snoepjes van Pez. Ze hebben vast allemaal een cadeau voor jouw jarige kind meegebracht en krijgen nu zelf weer een speeltje mee naar huis. Zit je verlegen om wat spanning op het kinderfeest? Maak dan een grabbelton en vul hem met Griezel snoep. Succes is gegarandeerd en door zo'n griezelige traktatie is de spanning op het kinderfeestje daarna vast en zeker om te snijden... Op een feestje uitdelen of een traktatie voor school? Kies snel uit het vrolijke assortiment van Tuf-Tuf en maak er een onvergetelijk uitdeelmoment van!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl