Klantenservice

Piraat

Feestartikelen Piraten voor een Piraten kinderfeestje

Alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Piraten hebben we hier bij elkaar gezet voor een avontuurlijk priaten kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met decoratie versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met zwartwit en rood maak je er een spannend Piraten feest van.

Hier vind je Piraat producten:

Avontuurlijk piraten kinderfeest

Enter dat schip! En zet koers naar de wal om op zoek te gaan naar de schat. Aye aye kapitein! Uw kind en zijn vrienden hoeven niet naar zee om het avontuur aan te gaan. Ze hoeven de huiskamer niet te verlaten als je zijn of haar verjaardag opvrolijkt met een kinderfeest met piraat thema. Dat doe je dan natuurlijk wel in stijl. Met de feestartikelen piraten en versiering piraat van Tuf-Tuf tover je de feestruimte om in een piratenhol. Het brede assortiment in onze overzichtelijke en voordelige webshop biedt een schat aan fantasierijke mogelijkheden om je themaparty passend in te richten en aan te kleden. Van serviesgoed tot snoep piraat, van verkleedspullen tot een pinata piraat.

Tover de kamer om in een piratenhol met versiering in piraat stijl

Alle piraten in de geschiedenis hebben specifieke kenmerken die bij andere zeelieden angst inboezemen. Denk aan een rode bandana of rode zakdoek om het hoofd en een grijnzende schedel met een gouden tand. Uw kind is de aanvoerder van de piratenbende. Je bezorgt hem of haar een onvergetelijke themaparty met uitnodigingen en versiering in piraat stijl, waarmee je het hele huis en zelfs de achtertuin kunt decoreren. Vlaggenlijnen, slingers, hangdecoraties en bijpassende ballonnen en treklampionnen met piraten- of doodshoofdafbeelding. Buiten kun je een piratenvlag op stok hangen, zodat iedereen weet waar het piratenhol is.

Alle kleine piraten een eigen schat met een traktatie in piraat stijl na afloop

De feestartikelen piraten van Tuf-Tuf transformeren het kinderfeest met piraat thema in een groot avontuur. Borden die er uitzien als schatkaarten, bekers met een schedel en gekruiste degens en servetten met hetzelfde piratendesign. Piraten willen actie! Laat ze zich verkleden als piraat en selecteer ooglapjes, piratenbrillen, bandanas, maskers, verrekijkers, haken en zwaarden voor de strijd. Verstop een piratenschatkist als spel voor het kinderfeest. Je ontdekt in onze klantvriendelijke online shop tevens een pinata piraat in de vorm van een piratenschip, schatkist of piratenvlag. Welke geblinddoekte held slaat de pinata als eerste stuk, zodat de vulling met speelgoedjes, snoep of confetti eruit vliegt? Geef de kinderen na afloop van het feest een schat mee. Dat kan in de vorm van een feestzakje of feestbox, die gevuld is met een traktatie in piraat stijl. Je vindt bij Tuf-tuf.nl eenvoudig een leuk feestartikel piraat, dat je in dit verrassingszakje of doosje kunt stoppen. Bijvoorbeeld een sleutelhanger, stuiterbal en schrijfgerei met piratendoodshoofd, gouden piratenmunten of snoep piraat. Elk feestartikel piraat is goed!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl