Klantenservice

Actieve filters

  Feestzakjes

  Hier vind je Feestzakjes producten:

  Stuur de gasten op je kinderfeestje of themaparty niet met lege handen naar huis. Tuf Tuf helpt je om het feestje extra bijzonder te maken met een breed en voordelig assortiment aan feestzakjes om na afloop aan de kinderen of volwassenen mee te geven. Of je nu een verjaardag of huwelijk viert, dan wel een babyshower of ander evenement organiseert, een feestartikel als feestzakjes vormt altijd een verrassende afsluiting. Je vindt in onze klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen allerlei feestzakjes om goede sier mee te maken. Bij een kinderfeest passen feestzakjes die je kunt vullen met uitdeelspeeltjes en snoep, maar ook bij een themafeest van een bekende tv- of stripfiguur als Spiderman, Avengers, Frozen, Minnie Mouse of Disney Princess. Het is ook leuk om als jarige de gevulde feestzakjes in de klas uit te delen.

  Zoveel verschillende themas, zoveel verschillende feestzakjes

  Zoveel verschillende themas in de online shop van Tuf-Tuf.nl, zoveel verschillende feestzakjes waar je uit kunt kiezen. Ze zijn er in een egale kleur voor een feest op kleur, of met een afbeelding van het favoriete tv-figuur, dier of gebruiksvoorwerp van je kind. Voor elk thema liggen er wel feestzakjes klaar. Van Heks | Witch, Nijntje, The Good Dinosaur en Sofia the First tot Cars, Politie, Brandweerman, Jurassic World en Star Wars. De feestzakjes zijn verkrijgbaar in sets van 6 of 8 stuks. Je vindt ook leuke versiering bij feestzakjes, zoals ballonnen, vlaglijnen, slingers en in de kleuren zwart en roze.

  Een feestzakje als bedankje op het kinderfeest of om uit te delen in de klas

  Op je kinderfeest zijn feestzakjes een meerwaarde. Ze kunnen dienen als bedankje voor de gasten die naar de party zijn gekomen. Je kunt de zakjes vullen bij Tuf Tuf. Kijk maar in de categorie uitdeelspeeltjes en snoep. Hier ontdek je allerlei leuke hebbedingetjes en zoete lekkernijen voor de kinderen, die je als verrassing in de feestzakjes kunt stoppen. Er zijn traktaties speciaal voor jongens en meisjes en algemene traktaties. De traktaties met bekende figuren, de griezelsnoep en pinata speeltjespakketten zullen zeker in de smaak vallen. Een feestartikel als feestzakjes is tevens zeer geschikt om uit te delen in de klas als je jarig bent.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl