Klantenservice

Mickey Mouse

Feestartikelen Mickey Mouse voor een Mickey Mouse kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema Mickey Mouse voor een gezellig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roodgeel en blauw maak je er een geweldig Mickey Mouse feest van.

Hier vind je Mickey Mouse producten:

Vier een Mickey Mouse feest met Mickey Mouse versiering

Geen feest is compleet met party animal Mickey Mouse. Van jong tot oud is dol op dit Disney-figuurtje. Niet gek want de muis werd al in 1928 door Walt Disney bedacht. Sindsdien heeft Mickey Mouse op stormachtige wijze de wereld veroverd. Een Mickey Mouse feestartikel kun je dus voor allerlei feestjes toepassen, maar het meest populair is de Mickey Mouse versiering voor een partijtje voor kinderen. Voor kinderen van verschillende leeftijden kun je een speciaal Mickey Mouse kinderfeestje organiseren. Of zet je kleine in het zonnetje met een Mickey Mouse verjaardag.

Maak het feest compleet met de vele Mickey Mouse traktaties

Dit feestje wordt helemaal compleet als je kind ook nog een Mickey Mouse traktatie kan uitdelen op school. Ontdek snel wat er allemaal mogelijk is, door ons assortiment met Mickey Mouse artikelen te bekijken. Om je alvast te helpen bij de keuze voor het juiste Mickey Mouse feestartikel, pikken wij er een paar highlights voor je uit. Pas geboren of net een jaartje oud? Met de juiste Mickey Mouse versiering wordt de babyshower of de eerste verjaardag van jouw baby een mooie herinnering. Geheel in stijl kun je jouw kindje een Mickey Mouse verjaardag in roze of blauw geven. In ons assortiment zitten onder andere tafelkleden, ballonnen, slingers en allerlei hangdecoraties. Zo kun je helemaal in jouw smaak het eerste Mickey Mouse kinderfeestje voor je kleine organiseren. Wanneer je kinderen wat ouder worden, willen ze misschien ook mee beslissen welk Mickey Mouse feestartikel op hun feest mag schitteren. Gelukkig hoeft het niet bij een artikel te blijven, want ons Mickey Mouse Clubhouse assortiment heeft alles in zich voor een complete feestelijke decoratie. Wat denk je bijvoorbeeld van een kleurrijke deurposter als eye-catcher? Of geef het jonge gezelschap fluitjes van Mickey Mouse, waarmee ze goed kunnen laten horen dat ze blij zijn voor de jarige job.

Van uitnodiging Mickey Mouse tot traktaties Mickey Mouse

Ook voor een echte Mickey Mouse traktatie vind je bij Tuf-Tuf allerlei leuke ideeën. Zo zijn er leuke feestzakjes waarin je wat lekkers kunt doen. De finishing touch van een Mickey Mouse verjaardag is misschien wel de eetbare taartdecoratie. Geef er een servetje van Mickey Mouse bij, zodat de kleintjes hun vingertjes kunnen afvegen. In plaats van de beroemde muis speciaal voor een Mickey Mouse kinderfeestje in te zetten, is het ook leuk om kinderen met een Mickey Mouse versiering te verrassen tijdens een partijtje voor volwassenen. Dek bijvoorbeeld een aparte kindertafel tijdens de jaarlijkse barbecue met de familie en gebruik daar het feestelijke servies van Mickey Mouse voor. Zo zijn er borden, bekers en servetten in de kleuren van Mickey Mouse: rood, geel en zwart. Extra feestelijk wordt het als je de tafel nog verder versiert met artikelen waarin de beroemde muis een hoofdrol speelt. Pompoenen, led-ballonnen en slingers maken een echte feesthoek van de kindertafel. Extra leuk wordt het nog voor de kleintjes met een speciale Mickey Mouse traktatie, zoals een masker of een setje voor bellen blazen. Je ziet het: Mickey Mouse kan dan wel al bijna een eeuw oud zijn, hij verhoogt nog steeds de feestvreugde.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl