Klantenservice

Barbie

Feestartikelen en spelletjes voor Barbie kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en versieringen van het thema Barbie voor een geweldig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met rozepaars en goud maak je er een geweldig Barbie feest van.

Hier vind je Barbie producten:

Barbie versieringen voor het kinderfeest

Barbie is al tientallen jaren enorm populair bij meisjes. Veel meisjes vinden het daarom maar al te leuk om voor hun kinderfeest Barbie als thema te hebben. En dat komt goed uit, want Tuf-Tuf heeft een grote collectie van versieringen, feestartikelen, traktaties en snoep die helemaal in de stijl van Barbie is. Bekijk daarom alle Barbie feestartikelen en je zal zeker iets vinden tussen de vele artikelen in het assortiment en laat je inspireren. Zo verzamel je de mooiste en leukste feestartikelen van Barbie bij elkaar en bezorg jij de jarige een onvergetelijke Barbie-party.

Van Barbie uitnodigingen tot Barbie traktaties

Er zijn verschillende accessoires, versieringen en feestartikelen van Barbie verkrijgbaar in de webshop. Zo is er bestek, zijn er servetten, ballonnen en bellenblaas, maar ook snoep-surprises. Een leuke tip is om een feestbox, die verkrijgbaar zijn in roze en paars, te vullen met allerlei Barbie-traktaties. Zo kun je Barbie-feestmutsjes in de box stoppen, er wat snoep van het bekende blonde meisje bij doen en nog wat leuke feestartikelen toevoegen. Met zo een traktatie verras je de de meisjes op het kinderfeestje vast en zeker.

Een geslaagd Barbie feest in combi met gekleurde feestartikelen

Daarnaast vind je veel artikelen die aansluiten bij de kleurstelling van Barbie, zoals roze en paarse borden, vlaggen, slingers en meer. Zo heb je gemakkelijk de juiste versieringen, die helemaal aansluiten bij Barbie. Natuurlijk is het vooral leuk om verschillende soorten slingers en decoratie te combineren, om het geheel extra uitbundig te maken. Maak het feest vervolgens af met een paar leuke lampionnen.

Spelletjes voor een geweldig Barbie kinderfeest

Wil je de kinderen echt enthousiast maken? Met een paar leuke activiteiten wordt het Barbie-kinderfeestje een onvergetelijke dag

Modeshow en fotomodellen

Vraag in de uitnodiging of de gasten hun barbie willen meenemen naar het feestje. Laat iedere kindt vertellen over hun eigen barbie en de kleren die ze draagt. Alle barbiedametjes kunnen zich net zo goed verkleden als hun eigen barbie met een klein beetje verkleedplezier!
Verzamel kleurige jurken, rokken, bloesjes, sjaaltjes, pumps, linten, hoedjes, handschoenen en kettingen, clipoorbellen, armbanden etc. en hou een echte modeshow!
(vrienden, buren, kennissen en tweedehandswinkels zijn geweldige bronnen voor verkleedkleding) Uiteraard mag kinder make-up of je oude make-up niet ontbreken!. Moedig de meiden aan om zich nog mooier te maken dan ze al zijn. Zet een grote spiegel in de make-up / verkleedruimte (gewoon de woonkamer of een aparte slaapkamer) zodat de meiden zichzelf kunnen bewonderen. Zodra het echte barbiedames zijn geworden organiseer je een geweldige modeshow zodat ieder meisje over de ‘catwalk’ kan lopen (leg een langwerpig kleed in de huiskamer als catwalk) Geef ieder meisje een ‘Barbienaam’ zoals : “Prinses Barbie”, “Elfjes Barbie” etc. Vaak weten de meiden betere namen dan jezelf…
Om het nog leuker te maken draai je uiteraard popmuziek als de meiden zichzelf showen! Iedere Barbie laat je over de catwalk lopen en je verteld dan wat ze aan heeft en wat ze showt net zo als in een echte modeshow.
Vergeet niet om foto’s te maken! Ontwikkel ze zo snel mogelijk (1 uur fotoservice of via de computer als je een digitale camera hebt) en geef ze mee aan de meiden als ze weggaan.

Barbie-tje prik me

Een andere vorm van “ezeltje prik me”, teken een grote barbie op een groot stuk papier en plak het op de muur. Maak een paardenstaart voor iedere gast en geef iedereen een draai in de rondte nadat je ze een blinddoek om hebt gedaan. Dan mogen ze de paardenstaart op de barbie prikken degene die het op de beste plek heeft geprikt (daar waar een paardenstaart normaliter hoort) heeft gewonnen!

Sterrenjacht

Maak met de meiden grote sterren uit goud of zilver karton. Ongeveer 30 tot 40 centimeter doorsnede. Je kunt in het midden de namen van de meiden schrijven en de sterren beplakken met veertjes, kraaltjes, glitterlijm etc. etc. Plaatjes uit tijdschriften werken ook erg goed. Laat dit goed drogen voordat je ze mee naar huis geeft. Je kunt ze ook gebruiken voor het spelletje hieronder of een paar extra sterren maken en die niet beplakken.
Maak een hindernisbaan door de kamer of tuin. Verdeel de dames in twee teams en geef ze evenveel sterren als dat er dames zijn + 1 extra. De meiden moeten voor de startlijn achterelkaar staan op hun eigen ster. De achterste heeft de extra ster in haar handen. Die moet aan de eerste in de rij gegeven worden. De extra ster legt de eerste in de rij voor haar neer. Iedereen stapt 1 ster naar voren. De achterste moet weer de ster achter haar pakken en naar voren geven…en zo ga je verder totdat je bij de finish bent!
Hindernisbaantjes kun je onderweg maken met opdrachtjes zoals hinkelen, om een stoel heen, onder een tafel door of een stuk touw, touwtjespringen op de ster etc.

Make-Uppen
Zet veel oogschaduw, nagellak, lippenstift, haarspeldjes en strikjes klaar. Denk eventueel aan hoge hakken, barbie-achtige verkleedkleren en sieraden. Vergeet de spiegels niet en zet een lekker muziekje op. alleen dit onderdeel vraagt al VEEL tijd. Iedereen klaar? Dan eerst maar eens op de foto, allemaal samen en/of afzonderlijk.

Barbie-toneelspel

Schrijf van te voren een verhaaltje waarin verschillende rollen voorkomen. Lees het voor, laat de kinderen oefenen en vervolgens optreden. Het mooiste is natuurlijk als alles op video wordt opgenomen of als er later voor de ouders een echte voorstelling mag worden gegeven.

Zoete kleurtjes
Zet schaaltjes met verschillende kralen op tafel. Elk kind mag een ketting of armbanden rijgen. Ook leuk: een ketting rijgen van snoep (alleen in roze of pasteltinten)

Barbiepoppetjes
Kneed van te voren van brooddeeg of klei een barbiepoppetje. Laat elk kind haar eigen poppetje verven.

Sieradendoosjes
Waar laat barbie al haar sieraden? Geef elk kind een kartonnen doosje. Zet schaaltjes klaar met glitterlijm, glitterstiften, schelpjes, kraaltjes, bloemetjes, stukjes vilt, knoopjes etc. natuurlijk mag het sieradendoosje later mee naar huis.

Fotolijstjes
Maak van elk kind een foto (digitaal en uitprinten of maak gebruik van de één-uurfotoservice) Geef elk kind een blank houten fotolijstje. U kunt ze ook zelf knippen van stevig (goud)karton. Vergeet de achterwand niet. Laat deze beschilderen en beplakken met bloemetjes, kraaltjes etc. bevestig tot slot de foto.

Dansen
Natuurlijk danst barbie met haar vriendinnen op de laatste hits.

Test je Barbiekennis
Elk kind krijgt een kaart, waarop onder elkaar cijfers van bijvoorbeeld 1 tot 10 staan. Een helper leest de vragen voor, waarna iedereen op de eigen kaart de antwoorden invult. Wie heeft de meeste vragen goed? Vragen kunnen zijn: hoe heten de twee zusjes van Barbie? Hoe heet haar vriendje? Hoe heet Barbie haar eerste film?

IJsjes
Schaf doorzichtig plastic wijnglazen aan. Meng tijdens het feest gips, geef elk kind wat gips in een plastic bekertje en laat dit mengen met verf in zoete tintjes. Vervolgens wordt het gips in wijnglazen overgegoten. Steek in elk ijsje een plastic lepeltje en een uitgevouwen parapluutje.

Tijd over?
Heb je nog tijd over geef de kids dan barbiekleurplaten of aankleedpoppen om mee te spelen. Met modetijdschriften, kleurtjes, wasco, glitters en stukjes stof hou je ze een heel tijd bezig. Uiteraard kan een dvd van Barbie ook heel goed bij een barbiefeest Altijd goed: zet gewoon een bak barbies neer en laat ze lekker hun gang gaan.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl