Klantenservice

Barbie

Hier vind je Barbie producten:

Feestartikelen Barbie

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en versieringen van het thema Barbie voor een geweldig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roze, paars en goud maak je er een geweldig Barbie feest van.

Barbie versieringen voor het kinderfeest

Barbie is al tientallen jaren enorm populair bij meisjes. Veel meisjes vinden het daarom maar al te leuk om voor hun kinderfeest Barbie als thema te hebben. En dat komt goed uit, want Tuf-Tuf heeft een grote collectie van versieringen, feestartikelen, traktaties en snoep die helemaal in de stijl van Barbie is. Bekijk daarom alle Barbie feestartikelen en je zal zeker iets vinden tussen de vele artikelen in het assortiment en laat je inspireren. Zo verzamel je de mooiste en leukste feestartikelen van Barbie bij elkaar en bezorg jij de jarige een onvergetelijke Barbie-party.

Van Barbie uitnodigingen tot Barbie traktaties

Er zijn verschillende accessoires, versieringen en feestartikelen van Barbie verkrijgbaar in de webshop. Zo is er bestek, zijn er servetten, ballonnen en bellenblaas, maar ook snoep-surprises. Een leuke tip is om een feestbox, die verkrijgbaar zijn in roze en paars, te vullen met allerlei Barbie-traktaties. Zo kun je Barbie-feestmutsjes in de box stoppen, er wat snoep van het bekende blonde meisje bij doen en nog wat leuke feestartikelen toevoegen. Met zo een traktatie verras je de de meisjes op het kinderfeestje vast en zeker.

Een geslaagd Barbie feest

Daarnaast vind je veel artikelen die aansluiten bij de kleurstelling van Barbie, zoals roze en paarse borden, vlaggen, slingers en meer. Zo heb je gemakkelijk de juiste versieringen, die helemaal aansluiten bij Barbie. Natuurlijk is het vooral leuk om verschillende soorten slingers en decoratie te combineren, om het geheel extra uitbundig te maken. Maak het feest vervolgens af met een paar leuke lampionnen. Wil je de kinderen echt enthousiast maken? Deel dan eens confetti in de kleuren van Barbie uit. Zo kunnen ze heerlijk strooien en wordt het Barbie-kinderfeest een onvergetelijke dag.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking gls postnl