Klantenservice

Actieve filters

  Ballonnen

  Kamerdecoraties ballonnen voor jong en oud

  De ballon is een van de bekendste en meest verkochte feestartikelen. Het is dan ook niet overdreven om te stellen dat een verjaardag zonder ballonnen geen echt feest is. De meeste mensen zullen bij ballonnen in eerste instantie denken aan plafond-, wand- en/of stoeldecoratie voor een kinderfeestje. Hier vind je ballonnen in allerlei verschillende kleuren.

  Hier vind je Ballonnen producten:

  Bij Tuf-Tuf, ballonnen voor jong en oud

  Zeker als kinderen nog jong zijn of wanneer ze een belangrijke puberleeftijd bereiken, zou een ballonslinger of folie ballon een vast onderdeel van de aankleding van de huiskamer of feestruimte moeten zijn. Deze vorm van versiering kent echter geen bepaalde leeftijdsgrens, en ook bij verjaardagsfeesten van jongvolwassenen en volwassenen ontbreekt de ballon zelden. In de feestwinkel van Tuf-Tuf kun je daarom ballonnen voor alle leeftijden eenvoudig online bestellen.

  Van latex ballonnen tot folie ballonnen

  Op onze website vind je latex ballonnen en folie ballonnen voor kinderfeesten, thema's en bijzondere feesten. Er zijn ballonnen voor de eerste verjaardag en voor de 100ste verjaardag. Deze zijn bedrukt met cijfers en verkrijgbaar met verschillende printjes en kleuren. Of je nu een cijferballon zoekt zoals ballon 1 jaar of een ballon 10 jaar of iets er tussen of hoger Tuf-Tuf heeft veel verschillende soorten ballonnen voor vele leeftijden. Bij ballon 1 jaar wordt er ook nog onderscheid gemaakt tussen jongetjes en meisjes. Zo zijn de ballonnen zowel verkrijgbaar in diverse blauw tinten als in verschillende soorten roze tinten met 1 er op. De meeste ballonnen zijn van latex en deze blaas je op met lucht. Je kan latex ballonnen ook vullen met helium maar deze loopt wel binnen 8 uur weer leeg. Folie ballonnen blijven wel langer vol als je deze met helium vult. Je kan bij Tuf-Tuf helium tankjes kopen om zo je ballonnen te vullen.

  Van zwarte ballonnen tot roze ballonnen

  Het assortiment ballonnen voor kinderfeestjes en verjaardagen bevat overigens ook effen en metallic kleuren, waaronder geel, wit, rood, groen, paars, oranje en nog meer kleuren. De juiste kleur ballon bij het thema van het feest maakt de versiering compleet. Combineer het Politie kinderfeestje of een Monster High kinderfeestje met zwarte ballonnen en voeg extra roze ballonnen toe aan het Eenhoorn feest of aan een Minnie Mouse kinderfeestje. Deze ballonnen met een kleur zijn leverbaar vanaf 8,10,50 of 100 stuks. Verras je kind met zijn lievelings kleur en tover de hele woonkamer om tot een gezellig en feestelijk geheel.

  Ballonnen met cijfers en ballonnen met teksten

  'Hiep Hiep Hoera' en 'Happy birthday' ballonnen maken eveneens deel uit van het veelzijdige ballonnenassortiment in onze online feestshop.Vele thema's zoals Voetbal of Eenhoorn hebben ballonnen in hun feestlijn. Deze ballonnen hebben vaak een mooie print en worden per 5, 6 of 8 stuks geleverd. Speciaal voor de tiener leeftijden 16 en 18 jaar is er veel verschillende keuze in de ballonnen. Naast de roze sweet 16 is er nu ook de zwart en zilvere finanlly 16. Het ballonnen aanbod voor 16-jarige meiden en jongens is zeer uitgebreid. Er is een ballon 16 jaar of een ballon 18 jaar met de opdruk van een verkeersbord.  Overigens zijn deze ook verkrijgbaar in 21, 30, 40, 50, 60, 65 en 70 jaar. 

  Het gebruik van ballonnen als decoratie hoeft zich niet te beperken tot verjaardagen. Cijferballonnen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor het vieren van huwelijksfeesten en andere jubilea. Speciaal daarvoor bestemd zijn de met cijfers bedrukte knoopballonnen in kleuren als goud en zilver. Deze zijn tevens te gebruiken wanneer iemand de gedenkwaardige leeftijd van 25 of 50 jaar heeft bereikt

  Verschillende soorten ballonnen

  Led ballonnen

  Wil je eens een andere ballon? Een ledballon geeft licht en is leuk om buiten op te hangen wanneer het donker wordt. Of je hangt een paar led ballonnen op het donkere discofeest van je tieners. Een ander idee is om er een aantal op te hangen in de toilet. Als je feest is er overal feest. Een ledballon is voorzien van een ledlichtje dat ongeveer 20 uur blijft branden. De ballonnen zijn verkrijgbaar in kleuren als wit, roze, geel, blauw, rood, oranje, goud en zilver.

  Confetti ballonnen

  Daarnaast zijn er ballonnen die je zelf kan vullen met confetti. De ballonnen zijn vaak transparant van kleur of hebben een lichte kleur gloed. Nadatje de ballon gevuld hebt blaas je deze op en wrijf je er met een doek over de ballon heen zodat deze statisch wordt en de confetti blijft dan plakken aan de ballon. Deze confetti ballonnen hebben we met gekleurde confetti, met alleen roze confettie en met blauwe confetti.

  Schrijfbare ballonnen

  Ook de wereld van feestartikelen ontwikkelt zich door. Nu zijn er ook ballonnen waar je jezelf iets op kan schrijven. De schrijfbare ballonnen. Deze ballonnen zijn er in multikleuren, rood, roze en blauw. Deze laatste 2 schrijfbare ballonnen worden vaak besteld bij een babyshower of een 1ste verjaardag. De rode schrijfbare ballon is er in hartvorm. Verras je liefde met een ballon waar haar of zijn naam op staat. 

  Zoek je ballonnen voor alle leeftijden, opblaascijfers, een folie ballon of ballonslinger? Je vindt de ballonnen bij Tuf-Tuf en wij hebben altijd een geschikte ballon voor je op voorraad.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl