Klantenservice

Lampionnen

De lampion als perfect feestartikel

Lampionnen hebben een elegante en warme uitstraling en zorgen voor een leuke aankleding van een verjaardagsfeest, tuinparty of huwelijksjubileum. Een feestartikel als lampionnen past uitstekend bij themafeesten als Halloween en Sint Maarten. Het is ook een origineel cadeautje om na afloop van het kinderfeest mee te geven aan de jonge gasten, als bedankje voor het komen. Tuf Tuf heeft een breed assortiment aan feestelijke lampionnen in de voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Je ontdekt tevens versiering met lampionnen aan slingers, dat voor een bijzonder decor zorgt. Vier een kinderfeest met lampionnen en laat je inspireren door het aanbod op Tuf-Tuf.nl.

Hier vind je Lampionnen producten:

Lampionnen voor elk kinderfeest met een zelfgekozen favoriet thema

Tuf Tuf heeft lampionnen in alle vormen, kleuren en maten. De meeste lampionnen hebben het design van een bepaald kinderthema of seizoensfeest, waarvan je de versiering en feestartikelen op onze website overzichtelijk gerangschikt ziet. Je ontdekt treklampionnen voor Halloween en Sint Maarten, om met je verlichte lampion s avonds langs de deuren te gaan. Je vindt tevens een elektrisch lampionstokje met 2 batterijen en een houten stokje met veertje. Je slaagt ook voor een feestartikel als lampionnen in bolvorm, gerelateerd aan een thema als Prinses, Brandweer, Voetbal, Heks en Griezel met afbeeldingen van een spook, vleermuis of doodshoofd. Een spannend kinderfeest met lampionnen in de vorm van een heksenhoed maakt de setting helemaal spookachtig. Zoveel themas, zoveel verschillende lampionnen. Onder meer Bumba, de Smurfen, Skylander, Piraat, Indianen, Spiderman, Zebra en Hawaii komen langs als lampion in onze veelzijdige online shop.

Slingers als versiering met lampionnen om de kamer of tuin fraai te decoreren

Lampionnen zijn er in alle kleuren. Een lampion rood met witte stippen past bij een Minnie Mouse themafeest, terwijl een in vrolijke kleuren gestreepte lampion aansluit op partys in het teken van Vlinder, Ballonnen, Confetti en Lentefeest. De meerkleurige lampionnen kleuren goed met effen kleuren roze, paars, rood, wit en blauw. Zoek je versiering met lampionnen? Ga dan voor de verschillende slingers met 8 lampionnen er aan. In kleuren als wit, turquoise en roze, maar ook in multikleuren en regenboogkleuren. De lampionnen in zwart met fraaie sterren kun je door de hele kamer of buiten op het terras ophangen. Lampionnen vormen ook een onderdeel van de Partyset Leve het bruidspaar, dat verder bestaat uit 1 duivenslinger, 1 gevelvlag en 1 wenslijn. 

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl