Klantenservice

Waaiers

Waaiers zijn een mooie decoratie

Elk feest krijgt de juiste sfeer met bijpassende decoratieve feestartikelen zoals waaiers. Tuf-Tuf bedient je als vertrouwde webshop voor feestartikelen op maat met een mooi en voordelig aanbod aan decoratieve papieren waaiers. De kleurrijke waaiers kun je voor je eigen feestje voor kinderen of volwassenen gebruiken. Of je kunt deze papieren feestartikelen natuurlijk cadeau doen aan iemand die jarig is of een andere speciale gelegenheid viert.

Hier vind je Waaiers producten:

Prachtige papieren waaiers geven je feestelijke ruimte extra glans

Een waaier is een papieren versiering die je binnenruimte extra glans geeft. Je vindt ze bij Tuf-tuf.nl in allerlei soorten, maten en kleuren. Miniwaaiers in kleuren als blauw, geel, groen, paars, rood, roze en wit, die je in een set van 5 stuks als één geheel aan het plafond kunt hangen. Prachtige honeycomb papieren waaiers om op te hangen. En grote, ronde waaiers in vrolijke, opvallende kleuren die een eyecatcher in je feestelijk versierde ruimte zijn. Combineer deze papieren feestartikelen met ook online verkrijgbare ballonnen, lampionnen, pompons en slingers, inclusief handige haakjes met zuignap om de slingers zonder boren of schroeven mee op te hangen.

Papieren versiering is geschikt voor vele verschillende gelegenheden

Deze papieren versiering in de vorm van een rozet of bloem is een perfecte accessoire bij vele verschillende gelegenheden. Natuurlijk om het verjaardagsfeestje van je zoon, dochter of ander familielid te vieren, maar ook bij een verloving, trouwerij, reünie of jubileum. Of bij een geboorte. Fraaie blauwe waaiers als het een jongetje is en roze modellen als het een meisje is geworden. De waaiers zijn eenvoudig te bevestigen en weer los te halen. De papieren feestartikelen zijn zeer betaalbaar en weer her te gebruiken. Je vouwt ze gewoon netjes op en bergt ze op voor een volgend feest. Waaiers in één kleur of met een regenboog aan kleuren Met papieren waaiers geef je elke ruimte een sfeervolle ambiance. Je kunt kiezen voor één kleur, voor een kleurbotsing of voor een regenboog aan kleuren. En als je er na het feest geen afscheid van kunt nemen, hang je ze gewoon als versiering op een zelf uitgekozen plek in je huis. Dan heb je nog elke dag plezier van je sprankelende papieren waaiers.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl