Klantenservice

30 jaar

Hier vind je 30 jaar producten:

Je 30e verjaardag staat voor de deur. Je sluit de relatief onbezorgde periode van jongvolwassene af en stapt in een nieuwe levensfase. Met of zonder relatie, met of zonder kinderen, maar in alle gevallen met een blij gemoed voor de vele jaren die nog op je liggen te wachten. Met 30 jaar ben je nog niet grijs, dus kom in de benen om je verjaardag 30 jaar met je familie, vrienden en bekenden te vieren. Een origineel en leuk feestartikel 30 jaar en versiering 30 jaar is in alle soorten en maten verkrijgbaar bij Tuf-Tuf, de vertrouwde en voordelige webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen.

Schep een vrolijk decor op het verjaardagsfeest met versiering 30 jaar

Je verjaardag 30 jaar laat je natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Tover de kamer om in een feestruime met de versiering 30 jaar van Tuf-Tuf. Combineer een dubbelzijdige vlaglijn en letterslingers met hangdecoraties en een ballon 30 jaar in zes verschillende kleuren om een vrolijk decor te scheppen. Je kunt vervolgens nog wat extra accenten leggen met grote opblaascijfers 3 en 0 in je favoriete kleur, plafondecoratie 30 jaar en een huldeschild in de vorm van een verkeersbord 'Hoera! 30 jaar' bij de deur. Dan weet gelijk iedereen die binnenkomt hoe oud je bent geworden.

Groot aanbod aan feestartikelen om de verjaardag 30 jaar helemaal in te vullen

Met een feestartikel 30 jaar kun je het hele feest van begin tot eind inkleuren. Van uitnodigingskaarten tot confetti en een ballon 30 jaar. Van tafelkleden, borden, bekers, servetten, roerstaafjes, onderzetters en dienbladen met de leeftijd van 30 jaar erop tot kaarsjes en feeststerretjes voor op de taart en een grappige toiletrol 30 jaar. Wil jij als vriend of familielid de jarige verrassen met een leuk feestartikel 30 jaar? Er zijn er diverse om het feestvarken in het zonnetje te zetten, zoals stoeldecoratie, een sjerp, rozet, bril, ketting en button 30 jaar. Met een pinata spel breng je leven in de verjaardag 30 jaar. Wie de gekleurde pinata's in de vorm van een 3 en een 0 als eerste kapot slaat, wint het spel. En ziet de, ook bij Tuf-Tuf verkrijgbare, vulling met confetti, snoepjes of speelgoedjes door zijn of haar toedoen uit de pinata vliegen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl