Klantenservice

Serpentine

Kleurrijk feestartikel serpentine

Serpentine kun je als kleurrijk feestartikel op verschillende manieren en bij meerdere gelegenheden gebruiken. Laat de gasten met de smalle ringen van opgerold papier gooien tijdens een verjaardag, trouwerij, jubileum of bij het vieren van Carnaval of Nieuwjaar. Je schept met een feestartikel als serpentine direct een vrolijke stemming. Je kunt ook voor versiering serpentine gebruiken, door deze papierrolletjes als een spiraal op te hangen aan het plafond of in de deuropening. Organiseer een origineel kinderfeest met serpentine van Tuf Tuf, de voordelige en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, passend bij een 'feest op kleur' of bij een themafeest als Disco of Ik hou van Holland.

Hier vind je Serpentine producten:

Serpentine vult de ruimte met vrolijkheid

Serpentine is een mooie decoratie tijdens feestelijkheden. Je kunt in de overzichtelijke online shop van Tuf Tuf serpentine in één of meerdere kleuren kiezen. Het geeft de gasten op je party iets leuks om mee te spelen en in de lucht te gooien. Een feestartikel als serpentine vult de ruimte, net als confetti. De witgekleurde serpentine gaat perfect samen met vrijwel elk themafeest, terwijl de rode, witte en blauwe serpentine goed kleurt bij themafeesten als Amerika USA, Ik hou van Holland en sportwedstrijden van nationale teams als het Nederlands Elftal. De paarse, roze, gele en groene serpentine sluit mooi aan bij een Lentefeest, 80er jaren party, Confetti thema en een kinderfeest met serpentine en thema Dinosaurus, Paarden of Disney Princess. Voor een Disco themafeest is er speciale glitterachtige disco serpentine.

Serpentine in kleuren en vormen

Een kinderfeest met een serpentine pistool popper wordt helemaal een groot succes. Geef alle kinderen een dergelijk ongevaarlijk mini-pistool, waar serpentine uitkomt als ze hiermee schieten. Als er wat te vieren valt, is serpentine een ideaal feestartikel om bij de hand te hebben. Je kunt bij Tuf Tuf ook versiering en serpentine tegelijk selecteren, als onderdeel van een feestpakket. Je treft in het brede assortiment bijvoorbeeld een uitdeel partyset Minnie Mouse, waar behalve serpentine ook een masker, hoed, ballon en Hawaii slinger van het favoriete stripfiguur van je kind in zit. Al kijkend in onze online shop ontdek je waarschijnlijk nog veel meer leuks dat bij de inkleding van jouw feest past

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl