Klantenservice

Sarah

Hier vind je Sarah producten:

Feestartikelen Sarah bestel je online bij Tuf-Tuf

Misschien wil je vrouw, moeder of vriendin het (nog) niet weten, maar de directe omgeving van familie en vrienden zal het zeker niet vergeten. Je gaat Sarah zien, ofwel je wordt 50 jaar! Sarah verwijst naar een Bijbelse figuur, de naam betekent zoiets als êvorstinê. En zo mag je de jarige straks ook behandelen tijdens de verjaardag Sarah, die je voor haar gaat organiseren. Je wilt op deze speciale feestdag flink uitpakken en aan iedereen laten weten dat jouw dierbare haar 50e verjaardag viert. Tuf-Tuf helpt je een handje met elke versiering Sarah en elk feestartikel Sarah dat je maar voor ogen hebt. Het aanbod varieert van slingers Sarah en een ballon Sarah in vele kleuren tot een pop, kleedaccessoires en eetgerei met Sarah opdruk.

Maak er een speciale dag van met de versiering Sarah van Tuf-Tuf

De jarige stapt al een halve eeuw op deze wereld rond, met veel wijsheid, levenservaring en doorzettingsvermogen als bagage. Bezorg haar een schitterende verjaardag Sarah door dit ijkpunt in het leven op te tuigen met passende versiering Sarah uit de brede en veelzijdige collectie van Tuf-tuf.nl. Je vindt het in alle vormen, maten en kleuren, voor binnen- en buitengebruik. Versier de voordeur bijvoorbeeld met een grote banier Sarah, een mega puntvlag of een deurbord annex huldeschild met felicitatietekst. Baken de feestplek af met afzetlint en markeerlint 50. Voor in huis zijn er verschillende soorten slingers Sarah, meterslange vlaggenlijnen, hangdecoraties met 50 plaatje en een ballon Sarah in allerlei vrolijke kleuren, die je kunt combineren met grote opblaascijfers 5 en 0.

Feestartikel Sarah als een pop, kleedaccessoires, eetgerei en pinata's

Heb je al aan een pop voor de 50-jarige gedacht? Geen nood, Tuf-Tuf heeft zowel poppen Sarah van stof als van opblaasbaar plastic. Kleed de pop aan met een leuk masker, hoedje, Hawaii krans en wandelstok, als grappig bedoelde hint dat de jarige niet meer zo piepjong is. Maar zeker jong genoeg om van een levendige verjaardag Sarah met familie, vrienden en bekenden te genieten. Het feestvarken begint aan haar tweede jeugd. Verhoog de sfeer met borden, bekers, servetten en prikkers met 'Sarah 50' opdruk. Je doet nog veel meer ideeën op voor een feestartikel Sarah in het assortiment verjaardag 50 jaar en de collectie pinata's.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl