Klantenservice

Tafeldecoraties

Feestelijke tafeldecoratie

Onder tafeldecoraties vind je alle feestartikelen waar de tafel dan wel feesttafel mee versiert kan worden. Je kan aan de linkerkant zelf filteren zodat alle artikelen zichtbaar voor je kunnen woorden. Mocht je alle feestartikelen al voorgesorteerd willen hebben dan is er de mogelijkheid om via 'kies een thema' bij de feestartikelen te komen. Mocht je iets missen of iets niet kunnen vinden dan staan wij je graag te woord om te helpen. Vier het moment met de hulp van Tuf-Tuf.

Hier vind je Tafeldecoraties producten:

Geen feest is compleet zonder mooie tafeldecoratie

Het kan voor een sfeervol kerstontbijt zijn, een vrolijke paasbrunch of een zomers buffet tijdens een beachparty. Ook kinderen waarderen het als de tafel speciaal voor hun verjaardag extra feestelijk is gedekt. Verder kun je met tafeldecoraties ideaal een feest met thema extra glans geven. Ontdek daarom snel ons assortiment en laat je inspireren voor een feestelijke aankleding van je aankomende party.

Een feestartikel in elke kleur die je wenst

Ieder seizoen of thema heeft zijn eigen kleur. Bij Tuf-Tuf kun je versiering vinden van multi-colour tot pikzwart. Ieder feest wordt heel stijlvol als je wit neemt. Met alleen maar witte tafeldecoraties zijn hapjes en gerechten echte eye-catchers. Wil je echt schitteren met je eettafel? Kies dan voor goud of zilver als versiering voor de tafel. Voeg daarbij hier en daar nog een extra feestartikel toe zoals een ballon of een slinger. Voor een zomers effect zijn geel en oranje de aangewezen kleuren. Combineer ze door bijvoorbeeld gele servetten en oranje borden als feestelijke tafeldecoraties te nemen. Zorg voor een paar bossen zonnige bloemen op tafel en je hebt de zomer op tafel getoverd. Om je kind blij te maken tijdens zijn of haar verjaardag is het een leuk idee om de tafel te versieren met decoraties in zijn of haar lievelingskleur. Houd je kleine van heel veel kleuren? Neem dan servies en servetten uit ons bonte multi-colour assortiment. Of verras je kind met een feest met gestippelde tafeldecoraties.

Een feest met thema wordt compleet met de juiste versiering

Een party vanwege een nationale feestdag of een bijzondere gelegenheid kun je voor honderd procent in stijl doen met tafeldecoraties. Geef je bijvoorbeeld een Halloweenparty? Bij Tuf-Tuf vind je spookachtige kaarsen en horrorachtige borden. Dat wordt nog eens lekker griezelen tijdens het eten. Een meer vredige sfeer tijdens de kerstdagen creëer je eenvoudig met groene en rode tafeldecoraties. Zet een schaal kerstkransen op tafel en steek een kaarsen aan in bijpassende tinten. Ook de paasdagen kun je extra opfleuren met borden, servetten en bekertjes in vrolijke paaskleuren. Verder kun je bijvoorbeeld je verjaardagsfeest in een bepaald thema vieren. Met het juiste feestartikel maak je bijvoorbeeld een echte Amerika party. Zorg voor borden, servetten, bekers en een tafelkleed in de kleuren van de Amerikaanse vlag en je haalt de USA in huis. Geef je gasten een cowboyhoed, draai country & western en serveer hamburgers voor een onvergetelijk feest. Maar je kunt ook een heel intiem feest met thema organiseren. Wil je je partner bijvoorbeeld eens verwennen met een feestje tijdens Valentijn versier dan de kamer met rode ballonnen in de vorm van een hart. Kook zijn of haar lievelingsmaaltijd en serveer die op bordjes in de kleur van de liefde: rood. Of nog beter neem een servies en servetten die versierd zijn met hartjes. Een duidelijker boodschap is er niet!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl