Klantenservice

50 jaar huwelijk

Hier vind je 50 jaar huwelijk producten:

Decoratie voor 50 jaar huwelijk

Als je als echtpaar 50 jaar getrouwd bent, verdien je zeker een feest ter ere van 50 jaar huwelijk. Je bent er namelijk met je partner in geslaagd om een halve eeuw lief en leed te delen. Een gouden bruiloft is een prachtige gelegenheid om familie, vrienden en goede bekenden om je heen te verzamelen en een grootse party op touw te zetten. Tuf-Tuf denkt met je mee en helpt je aan elk feestartikel in 50 jaar huwelijk stijl en versiering met 50 jaar huwelijk thema waar je naar op zoekt bent. Van uitnodigingskaarten en decoraties met 50 jaar huwelijk motief tot een traktatie om 50 jaar huwelijk feestelijk te vieren.

Versiering met 50 jaar huwelijk thema ter opluistering van de gouden dag

Met het gouden huwelijksjubileum vier je een liefde die de tand des tijds heeft doorstaan. Het spreekt voor zich om qua decoraties 50 jaar huwelijk gouden versiering te gebruiken. Daarvoor slaag je voordelig bij Tuf-Tuf.nl, de klantvriendelijke en inspirerende webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Het is alles goud wat er blinkt. Ballonnen en meterslange vlaglijnen met opdruk 50, hangdecoraties met het getal 50 er aan en stijlvolle gouden draaislingers en deco-spiralen die uitmonden in de 50-aanduiding. Voor buiten het huis ligt er markeerlint klaar om de feestplek af te bakenen. Bij de entree kun je een huldeschild met tekst of een verkeersbord 50 plaatsen. Je vindt het allemaal bij Tuf-Tuf.

De gouden bruiloft wordt extra speciaal met elk feestartikel 50 jaar huwelijk

Je 50e trouwdag is dermate bijzonder, dat je gerust alles uit de kast mag halen om deze dag extra feestelijk te maken. Tuf-Tuf zorgt ervoor dat je aan iedereen kan tonen dat het feest het 50 jaar huwelijk thema draagt. Dek de tafel met een goudkleurig tafelkleed en borden, bekers en servetten in dezelfde kleur en opdruk 50. Laat de traktaties 50 jaar huwelijk maar komen. Voor de verjaardagtaart zijn er kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van een 5 en een 0, voor de hapjes cocktailprikkers. De hoofdpersonen op de party kunnen zich tooien met een gouden Hawaii krans, waarna de gasten met confetti en rozenblaadjes kunnen strooien. Met een pinata in de vorm van een 5 en 0 kunnen de gasten zich uitleven. Wie de pinata als eerste stuk slaat, wint het spel en ziet de vulling met snoepjes, speelgoedjes of confetti eruit komen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl