Klantenservice

Actieve filters

  Uitdeelspeeltjes

  Hier vind je Uitdeelspeeltjes producten:

  Is je kind binnenkort jarig en zoek je een leuke traktatie voor op school of voor een kinderfeest? Kijk dan snel in de inspirerende en voordelige webshop van Tuf Tuf, waar je een feestartikel als uitdeelspeeltjes in alle vormen, smaken en kleuren vindt. Ze zijn er om mee te spelen op de verjaardagparty, om als bedankje mee te geven aan de kinderen als het feestje is afgelopen en als vulling voor een pinata. Een kinderfeest met uitdeelspeeltjes geeft meer pret. Je ontdekt in het brede assortiment ook snoepgoed en leuke versiering om met de uitdeelspeeltjes te combineren. Je kunt kiezen voor algemene uitdeelspeeltjes of voor een traktatie met uitdeelspeeltjes met een thema of bekend figuur.

  Vrolijk je kinderfeest op met leuke uitdeelspeeltjes van Tuf Tuf

  Tuf Tuf verrast je met originele traktaties in de vorm van kleine cadeautjes. Leuk om te gebruiken op een verjaardagsfeest of om uit te delen op school. Daarnaast is het voor kinderartsen, tandartsen, logopedisten en kinderfysiotherapeuten een prettige verrassing om aan de te behandelen kinderen te geven. Een algemeen feestartikel uitdeelspeeltjes is er bijvoorbeeld als fluitje, racket, minicamera met plaatjes, tol, stuiterbal of handklappertje. Ook heel amusant zijn de sleutelhangers met dier, handboeien politie, voetballen, stempels, bellenblaas en waterpistooltjes met snoepjes. Een nog veel meer om een kinderfeest met uitdeelspeeltjes op te vrolijken.

  Een traktatie met uitdeelspeeltjes op school of op je verjaardag thuis

  Je treft in de overzichtelijke online shop een traktatie uitdeelspeeltjes voor jongens en meisjes. Je stoere knul is misschien gek op vliegtuigjes, autootjes, tattoos, een piratenset, plakkerige griezels, stickers, zwaard of ratelgeweertje. Je kleine meid en haar vriendinnen maak je heel blij met lippenstift, armbanden, haarklem, ring, afschietijsje of notitieboekje. Als je een kinderfeest met een bepaald thema wilt organiseren, kun je kiezen voor uitdeelspeeltjes met afbeeldingen van het favoriete dier, filmheld, tv- of stripfiguur van je kind. Denk aan Peppa Pig, Angry Bird, Frozen, Mickey en Minnie Mouse, Disney Princess, Cars, Star Wars, Hello Kitty of Minions. Tuf Tuf heeft speciale feestzakjes die je kunt uitdelen op je kinderfeest, op school of (medische) praktijk. Van een giftbag Animal tot een verrassingszakje Dinosaurus. Van een uitdeelpakket met kinderthema, gevuld met notitieblokjes, potloden, puntenslijpers en gummen tot een partyset met masker, hoed, ballon, Hawaii slinger en serpentine van bijvoorbeeld Minnie Mouse. Daarnaast ontdek je in onze klantvriendelijke webshop verschillende speeltjespakketten als vulling voor een pinata, zowel algemene uitdeelspeeltjes als met een thema als Voetbal of Prinses.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl