Klantenservice

Tafelrokken

Creëer effect met een tafelrok

Creëer een WOW effect met één van de kleurrijke tafelrokken op je feest. Maak een eyecatcher van je tafel en maak er een feesttafel van. Kleed de tafel aan met een tafel rok voor een WOW effect. Zet de tafel tegen de muur of centraal. En maak de tafel verder feestelijk met allerlei tafeldecoraties. En varieer met 2, 3 kleuren. Succes gegarandeerd!

Hier vind je Tafelrokken producten:

Tafelrokken

Een mooie tafelrok kopen? Dan ben je bij Tuf-Tuf aan het juiste adres. Tafelrokken komen van pas bij ieder feestje. Heb je bijvoorbeeld een tafel met niet zo mooie poten en wil je die graag verbergen? Gebruik een tafelrok! Of heb je juist een tafel die heel mooi is en die je graag zo wilt houden? Neem ook een tafelrok! De rokken geven meteen heel veel kleur aan de kamer en tafel. De rokken zijn ook leuk te combineren met verschillende tafelkleden. Als je verschillende soorten kleur op de tafel gebruikt valt het nog meer op. Een tip van Tuf-Tuf: gebruik een tafelrok in combinatie met een thema. Als je een kinderfeestje organiseert en het thema is Eenhoorn, ga dan voor een roze tafelrok. Of als het thema Jungle & Safari is, kies dan een groene.

Feesttafel

Het maken van een feesttafel is een leuke bezigheid. Je begint met een lege tafel en werkt steeds verder naar een geweldig eindresultaat. De eerste keuze die je moet maken is of je de tafel tegen de muur aan gaat zetten of in het midden van de ruimte. In het midden is mooi omdat je op deze manier de tafel van elke kant kunt bewonderen, maar als de tafel tegen de muur aan staat kun je de muur gebruiken om spulletjes tegenaan te zetten.

Bij een verjaardag

Tijdens het vieren van een verjaardag, en vooral bij een kinderverjaardag ben je meestal super druk. Met dit soort feestjes is het handig om zo veel mogelijk voor te bereiden zodat je wat tijd overhoudt tijdens het feestje. Maar waar ga je al die spullen neerzetten? Onder de tafelrok. Dit is super handig als je klein woont en de extra opberg ruimte wel kunt gebruiken. Omdat de meeste rokken tot aan de grond komen kun je ongemerkt spullen kwijt onder de tafel. De bordjesbekertjes en het bestek wat je pas later op tafel wilt zetten kun je eerst eronder bewaren.  Het is ook een goede verstopplek voor de cadeaus.

Bij een diner

Naast bij een verjaardag kun je de tafelrok ook leuk gebruiken bij een dinertje. De aankleding van de tafel is bijna net zo belangrijk als het eten dat erop staat! Ook als je niet een echte keukenprinses bent kan een mooie tafel afleiden van het eten :). Kies voor een stijlvolle kleur zoals zilver of een donkere tint zoals zwart om een volwassen sfeer te creëren. Geef je een minder formeel etentje of een lunch, ga dan voor een lichtere kleur die bij jouw thema past.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl