Klantenservice

Roze

Hier vind je Roze producten:

Feest met de kleur roze en kies uit de vele roze versieringen

Met roze feestartikelen organiseer je een feestje in stijl. Je creëert een harmonieuze, vrouwelijke sfeer die gericht is op samenwerking en liefde. Roze symboliseert de zachtere kanten van de liefde, omdat het samengesteld is uit rood - kleur van hartstocht en passie - en wit. Wit is de kleur van de onschuld en zuiverheid. Bij een partijtje voor kleine meisjes kun je nog een paar witte ballonnen tussen de roze versiering hangen. Voor een temperamentvoller feestje kun je juist wat extra rode accenten uitkiezen als aanvulling op de roze slingers.

Veel soorten roze ballonnen en roze feestartikelen

Door zorgvuldig over de aankleding van je feest na te denken, kun je het verloop en de sfeer in grote mate beïnvloeden. Voor een theepartijtje met je dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes versier je de kamer met roze feestartikelen zoals pompons, waaiers, roze slingers en roze ballonnen. Houd de kleur licht, en voeg hier en daar wat witte versieringen toe. Zet de kids aan de keukentafel met een roze tafelkleed, knalroze bordjes en roze bestek, en laat ze kant-en-klare cupcakes versieren met roze en wit glazuur. Zet een paar bakjes met feestelijke strooiseltjes in wit, roze en zilver op tafel. Je zal zien dat de prinsjes en prinsesjes ademloos aan de slag gaan. Niet alle kinderen zijn even handig en geduldig, dus let goed op of er misschien een kind tussenzit dat je hulp nodig heeft. De cupcakes gaan op de bordjes en worden met roze bestek - of met de handjes - opgegeten. Je kan hier jasmijnthee bij serveren in een theepot met roze bloemetjes, maar een roze smoothie met een feestelijk roze rietje is ook erg leuk.

Combineer roze decoratie met de vele thema's en kinderfeestjes

De kleur roze wordt veel gecombineert met bijvoorbeeld het Prinssen-, Paarden, Eenhoorn-thema en ook met bekende figuren als Minnie Mouse, Peppa Pig, Frozen en Barbie. Roze ballonnen worden gecombineerd met witte ballonnen of met zwarte ballnnen. Dit laatste staat weer mooi op een Sweet 16 of Monster High feestje. Roze decoratie zien we ook gecominbeerd worden met geel, blauw en lime groen. Een mooie kleur combinatie voor een tuinfeest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl