Klantenservice

Prikkers

Feestelijk hapjes serveren? Denk aan prikkers! Wij hebben een divers assortiment prikkers, voor elk soort feest. Van verjaardag tot een kinderfeest, voor elke leeftijd en thema zijn er prikkers in het juiste formaat te vinden. 

Hier vind je Prikkers producten:

Prikkers als feestartikel en als traktatie

Wil je de gasten op je verjaardag op feestelijke wijze traktaties serveren en tegelijkertijd laten weten hoe oud jezelf of je kind is geworden? Kies dan voor een feestartikel als prikkers met leeftijdsaanduiding. Tuf Tuf heeft als meedenkende en voordelige webshop in pinatas, thema- en feestartikelen meerdere soorten prikkers van verschillende lengte om jouw party mee op te vrolijken. Je vindt tevens versiering bij de prikkers in hetzelfde design, zodat je de feestruimte helemaal naar eigen wens kunt aankleden. Je kunt zowel voor een verjaardag, een huwelijksjubileum, een zoveeljarig dienstverband als een kinderfeest prikkers gebruiken bij de hapjes. Je vindt in het brede assortiment van Tuf-Tuf.nl tevens bijpassende onderzetters en bierviltjes.

Een feestartikel als prikkers in de vorm van een verkeersbord met leeftijd erop

Tuf Tuf heeft leuke partyprikkers in de vorm van een verkeersbord met rode rand en getal in het witgekleurde centrumdeel. Het maakt niet uit hoe oud je bent geworden, je kiest gewoon de plastic prikkers die overeenkomen met jouw verjaardagsleeftijd of die van je kind. Je kunt de verkeersborden ook laten terugkeren in andere feestartikelen, zoals onderzetters die gemaakt zijn van stevig plastic. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en her te gebruiken, wat ze extra voordelig maakt. Ook leuk zijn de bierviltjes die in sets van 6 stuks verkrijgbaar zijn. Je zet je beker of glas op het verkeersbord met leeftijdsaanduiding en hoera- of proost-tekst.

Vier een kinderfeest met prikkers of gebruik ze voor een traktatie op school

Tuf Tuf verrast je ook met vrolijk gekleurde swirl prikkers. Op het vlaggetje prijkt de leeftijd van de jarige. Het is al een feest op zich om hiermee met de blokjes kaas, plakjes worst of schaaltje bittergarnituur rond te gaan. Dat kan thuis in de feestelijk versierde huiskamer, maar ook op school als je als jarige een zoete of hartige traktatie wilt uitdelen. Bij een speciale trouwdag passen prikkers in stijl. Als je 12,5 jaar getrouwd bent, kun je prikkers met een bronzen kleur en 12,5 opdruk selecteren. Voor 25 jaar huwelijk zijn er prikkers in zilverkleur en voor 50 jaar huwelijk prikkers met goudgekleurd vlaggetjes en opdruk 50. Er zijn daarnaast prikkers in allerlei vormen die geschikt zijn voor een themafeest voor kinderen of volwassenen, met versiering die bij de prikkers past. Je doet voldoende inspiratie op in onze overzichtelijke en klantvriendelijke webshop.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl