Klantenservice

Bierviltjes

Bierviltjes als cadeau of aankleding

Ben je een feestje aan het organiseren of ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau voor een jarige of jubilaris? Tuf-Tuf heeft als de feestelijke online webshop voor feestartikelen een aantrekkelijk assortiment bierviltjes voor je klaar liggen. Van bierviltjes 18 jaar tot en met 70 jaar en sets bierviltjes gefeliciteerd in een hygiënisch verpakt zakje. Je vindt tevens leuke prikkers, rietjes, glazen, ballonnen en slingers om je feest compleet te maken. De toppers zijn de bierviltjes 30 en bierviltjes 40 jaar.

Hier vind je Bierviltjes producten:

Verhoog de feestvreugde met originele bierviltjes gefeliciteerd voor elke gelegenheid

De verschillende bierviltjes zien er niet alleen feestelijk uit, ze beschermen ook je tafel of werkblad tegen bier-, wijn- of frisdrankvlekken. Of je kunt ze gebruiken als onderzetter voor hete thee, koffie of warme chocomelk. Je voorkomt hiermee dat je mooie tafel wordt beschadigd door oververhitting en morsen van de warme dranken. De bierviltjes zijn van karton en de onderzetters zijn van dik buigzaam plastic. Deze laatste zijn dus herbruikbaar en de kartonnen zolang ze er nog mooi uit zien. De bierviltjes zijn geschikt voor elke gelegenheid. Onderzetters in de vorm van een verkeersbord met 50 daarop als iemand Abraham of Sarah ziet. Bierviltjes 30 jaar voor een jubileum op het werk. Of bierviltjes 40 jaar bij een robijnen huwelijk.

Met bierviltjes kun je ook allerlei leuke spelletjes doen

Bierviltjes komen altijd van pas en zijn een onmisbaar onderdeel van elk huishouden. Niet alleen voor gebruik tijdens feestjes, maar ook voor dagelijks gebruik bij het theedrinken, een gezellig wijnavondje met vrienden of familie of als je de vriendjes of vriendinnetjes van je zoon of dochter thuis te spelen krijgt. Je kunt ze gaan verzamelen of leuke spelletjes mee doen. Geef je een kinderfeestje? Laat je jonge gasten dan een kaartenhuis bouwen met bierviltjes. Wie het grootste huis bouwt wint. Je kunt een bierviltje gebruiken als frisbee of een spelletje ganzenbord spelen met bierviltjes door ze aan elkaar te leggen en te markeren met een bepaalde kleur. Kom je na het gooien met de dobbelstenen op een bepaalde kleur, dan dient de speler een bepaalde taak uit te voeren. Welke, dat mag jij verzinnen! Bierviltjes, een blikvanger of de feesttafel Tuf-Tuf heeft kleurrijke bierviltjes voor alle kroonleeftijden en bijzondere gebeurtenissen. Of je nu op zoek bent naar bierviltjes 30 jaar, bierviltjes 40 jaar of bierviltjes gefeliciteerd, ze zijn altijd een blikvanger op de feesttafel. Overtuig jezelf en kijk snel verder in het brede en veelzijdige aanbod van dé webshop in feestartikelen, waarmee je elk feestje tot een succes maakt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl