Klantenservice

Woezel en Pip

Feestartikelen Woezel en Pip voor een Woezel en Pip kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, versieringen en trakaties van Woezel en Pip voor een geweldig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van Woezel en Pip. Door leuk te combineren groenlicht blauw en lime groen maak je er een vrolijk Woezel en Pip feest van.

Hier vind je Woezel en Pip producten:

Van uitnodiging tot ballon en knuffelspeeltje van Woezel en Pip

Is jouw kind helemaal gek van Woezel en Pip, de twee liefste hondjes ter wereld? Sla dan je slag bij Tuf-Tuf, de overzichtelijke en klantvriendelijke webshop voor pinata's, traktaties en feestartikelen. Je doet hier inspirerende ideeën op voor een prachtig kinderfeest in Woezel en Pip stijl. Van een feestartikel Woezel en Pip als een drinkbeker of chips/snoepbakje tot versiering Woezel en Pip als een slinger of ballon met opdruk van de animatiehelden van je zoon of dochter. Tuf-Tuf denkt met je mee. Van het sturen van uitnodigingskaarten tot het geven van een traktatie Woezel en Pip na afloop van het kinderfeestje.

Maak een groot hondenverblijf met de versiering Woezel en Pip van Tuf-Tuf

De kinderboekjes en animatieserie Woezel en Pip - een creatie van Guusje Nederhorst - staan dicht bij de belevingswereld van je kind. Het gaat onder meer over spelen, delen en vriendschap, terwijl de hondjes allerlei nieuwe avonturen beleven. Maak van het kinderfeest Woezel en Pip ook een grote belevenis. Begin met het sturen van een uitnodiging of wenskaart met Woezel en Pip opdruk 'Kom je op mijn feestje?' aan de vriendjes of vriendinnetjes van je kind. Reken maar dat ze graag op het feestje willen komen. Als je leuke en originele versiering Woezel en Pip zoekt, Tuf-tuf.nl heeft het. Tover de kamer om in een Woezel en Wip hondenverblijf met kleurige vlaglijnen, letterslingers, pompons, honeycomb ballen en een ballon, waar Woezel en Pip je vrolijk aankijken.

Een feestartikel Woezel en Pip voor alle momenten van het kinderfeest

Je maakt het kinderfeest Woezel en Pip compleet met allerlei toepasselijke feestartikelen. Denk aan een tafelkleed, borden, bekers, bestek en servetten Woezel en Pip, om te gebruiken als de kinderen taart, patat of pannenkoeken gaan eten. Voor tijdens het spelen zijn er leuke chips- en snoepbakjes met Woezel en Pip design. Stel een mooi en voordelig feestpakket samen, waarbij elk feestartikel Woezel en Pip is vertegenwoordigd. Helaas komt er aan het kinderfeest Woezel en Pip een einde. Maar niet getreurd. Je maakt de kinderen blij met een feestzakje met verrassingsinhoud in een speciaal feestboxje, dat je ze bij het naar huis gaan kunt meegeven. Waarna de kinderen thuis nog van de traktatie Woezel en Pip kunnen genieten.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl