Klantenservice

Spiderman

Feestartikelen van Spiderman voor een Spiderman kinderfeestje

Op zoek naar een stoer kinderfeest? Hier vind je de vele feestartikelen, trakaties en pinata's van Spiderman voor een stoer kinderfeest. We hebben een heel ruime aanbod aan Spiderman versieringen. Onder aan de Spidermna feestartikelen vind je de versieringen in de kleuren van het thema. Door te combineren en aan te vullen met rode en blauwe feestartikelen maak je er een indrukwekkend Spiderman feest van.

Hier vind je Spiderman producten:

Wordt het dit jaar een stoer Spiderman kinderfeest?

Is je zoon of dochter een echte Spiderman-fan? Organiseer dan een feestje voor superhelden! De actieheld Spiderman alias Peter Benjamin Parker bestaat al sinds 1962, maar is nog altijd bijzonder populair bij jong en oud. Je vindt bij Tuf-Tuf een breed en spannend assortiment aan Spiderman feestartikelen, waarmee je elke verjaardag, kinderfeestje of andere gezellige party tot een groot succes maakt. Van een Spiderman versiering tot een Spiderman traktatie. En nog heel veel meer.

Maak iedereen blij met een Spiderman uitnodiging en met de Spiderman traktaties

Een Spiderman feestartikel is door de jaren altijd een enorme hit geweest en gebleven. Een Spiderman verjaardag of Spiderman kinderfeestje begint al met het versturen van opvallende uitnodigingen, met daarop de afbeelding van de bovennatuurlijke misdaadbestrijder. Natuurlijk aan je vrienden en vriendinnetjes verstuurd in een knalrode envelop. Je weet nu al bijna zeker dat iedereen naar jouw feestje wil komen. Te meer als je ook stoere Spiderman vlaggetjes in de kleuren rood en blauw als slingers in de kamer hangt. Doe er wat Spiderman ballonnen, lampionnen en hangers bij om de feestvreugde en de Spiderman versiering compleet te maken. Verwelkom je gasten met een heerlijke taart met Spiderman decoraties als spinnen en kaarsjes.

Leuke en spannende spelletjes doen op je Spiderman kinderfeestje

Kom in actie! Een Spiderman feestartikel is er voor iedereen. Het is leuk als iedereen op je Spiderman verjaardag of Spiderman kinderfeestje verkleed is als de superheld. Er zijn onder meer punthoedjes, maskers, armbanden en complete pakken van Spiderman verkrijgbaar. Bij een feestje horen natuurlijk verschillende spelletjes. Je kunt de kinderen schminken alsof ze Spiderman zijn en vervolgens een spinnendans als variant op de bekende stoelendans laten doen. Of doe een spannende speurtocht in en om het huis, omdat het spinnenweb van Spiderman gestolen is. Wie volgt jouw aanwijzingen het beste op? De kinderen kunnen vast helpen met het terugvinden van de spinnen en het web. Bellenblazen met Spiderman bubbels en het Spiderman feestspel met blinddoek zijn natuurlijk ook bijzonder leuk om te doen. Kijk voor meer spel suggesties hieronder.

Een Spiderman feestartikel verhoogt het plezier aan de eettafel

Spelen maakt hongerig. Laat alle kinderen aanschuiven aan de feestelijk gedekte eettafel. Natuurlijk ook weer helemaal in Spiderman-stijl, met een Spiderman tafelkleed, bordjes, bekers en servetten. Je tovert de feesttafel om in een waar spinnenhol. Serveer ze vervolgens lekkere pannenkoeken, zodat ze zelf met schenkstroop een spinnenweb op hun pannenkoek kunnen ?tekenen?. Dan smaakt de pannenkoek nóg lekkerder. Het plastic Spiderman tafelkleed is na afloop snel en eenvoudig met warm water en een beetje sop schoon te maken. Iedereen na afloop van het themafeestje een Spiderman traktatie mee naar huis Aan elk feestje komt een einde. Je kunt de Spiderman verjaardag of party perfect afsluiten door iedereen een Spiderman traktatie mee te geven. Tuf-Tuf heeft aantrekkelijke Spiderman tassen, emmertjes en feestboxen, waar je leuke spulletjes in kunt doen. Denk aan een gummetje, een pen of potlood, kleine speeltjes, een snoepzak en een surprise-ei van Spiderman. Reken maar dat ze zich jouw Spiderman feestje nog lang zullen herinneren!

Spelletjes en traktatie voor Spiderman kinderfeestje

Reuze spinnenweb spel

Iedereen vindt het leuk om een schat te zoeken. Zeker wanneer je daarmee dit spannende spinnenweb ontrafelt. Wat heb je nodig. Zorg dat er voor elk kind een leuk cadeautje of uitdeelzakje is en voor het web moet je een lang stuk touw hebben. Voordat het feestje begint snij je het touw in stukken van ongeveer 6 meter. Bind aan het eind van elk touw een cadeautje of uitdeelzakje. Verberg vervolgens de cadeautjes in lades, kasten onder stoelen etc. Ga nu met de stukken touw door de kamer en wikkel ze om stoelen, tafelpoten en om andere meubelstukken totdat je alle stukken touw hebt gebruikt. Het resultaat zal een gigantisch spinnenweb zijn! .Bind aan het andere eind van de stukken touw een kaartje met daarop de naam van elk kind. Wanneer de kinderen hun naam op de kaartjes vinden, mogen ze het web gaan ontrafelen en zo hun cadeautje vinden. Ze zullen ontzettend veel lol hebben wanneer ze in het web vast komen te zitten en aan het eind beloond worden met een cadeautje. 

 Spinnenweb estafette

Teken en knip vier spinnenwebben uit een groot stuk karton. Elk web moet ongeveer een diameter van 40 a 50 centimeter hebben. Verdeel voordat het spel begint de kinderen in twee teams en bepaal een start en keerpunt. Geef de eerste speler van elk team twee webben, waarna het startsein kan worden gegeven. De spelers gooien een van de spinnenwebben voor zich op de grond en gaan erop staan, dan gooien ze het tweede web op de grond en gaan daarop staan. Ze pakken het andere web weer op en gooien die voor zich op de grond. Dit gaat zo door totdat ze weer terug bij hun team zijn en de spinnenwebben aan de tweede speler zijn overgedragen. Waarna de tweede speler mag starten. Het team dat als eerste klaar is heeft gewonnen. < /p>

Andere suggesties

Neem de kinderen mee naar de dierentuin en laat ze daar de spinnenafdeling zien. Veel dierentuinen hebben speciale programma’s en/of rondleidingen voor kinderen. Neem voor meer informatie hierover contact op met de lokale dierentuin. Een ander leuk idee is natuurlijk om de recent uitgekomen spidermanfilms te bekijken, zeker voor regenachtige dagen.

Schminken

Door de kinderen te schminken voelen ze zich al snel onderdeel van de actie. Zorg in ieder geval voor voldoende zwarte en rode schmink, voor als ze op hun grote held willen lijken. Teken de driehoekige ogen van spiderman, een spin of spinnenweb op het gezicht van elk kind.

Spidermanprikje
Een variatie op het klassieke ezeltje prikje spel. Teken en knip een groot web (met een diameter van ongeveer 50 cm.) uit een stuk karton. Hang deze aan de muur. Print vervolgens diverse spidermannen uit, die de kinderen zelf kunnen inkleuren. Kijk hiervoor op internet of in een kleurboek. Plak aan de achterkant van de spidermannen dubbelzijdig plakband.
Om beurten worden de kinderen nu geblinddoekt en in de rondte gedraaid. Plaats het kind nu voor het web en laat het zijn of haar spiderman op het web plakken. Het kind dat het dichtst bij het centrum van het web komt heeft gewonnen.

Spinnenweb doolhof
Dit spelletje zal voor heel wat lachsalvo’s zorgen! Laat de kinderen in een cirkel staan waarbij ze elkaar aankijken. Geef ze de opdracht om hun rechterhand in de cirkel te steken en de hand van een ander kind te pakken, vervolgens doen ze hetzelfde met hun linkerhand. Geef ze nu de uitdaging om dit ‘armen’ web te ontrafelen door over elkaar heen of onder elkaar door te stappen zonder dat ze elkaar loslaten!

Versier tips
Bedek de tafel met een tafelkleed. Indien je kind nog leuk spiderman speelgoed heeft zet dit er dan bij voor een feestelijker effect.
Maak lange, mooie krullen van cadeaulint met behulp van een schaar en leg dit op tafel. Hang de ballonnen in trossen bij elkaar. Indien je de ballonnen met helium wilt vullen, wacht hier dan mee tot de dag van het feestje om er zeker van te zijn dat ze goed zweven.
Hang ballonnen aan de buitendeur, de voortuin en aan de stoel van het jarige kind. Of op elke andere plek die leuk is. Hang slingers aan het plafond.

Lachen voor de camera!!!
Vergeet niet foto’s te maken. Een leuk idee is het om de foto’s dubbel te laten afdrukken en deze naar de ouders van de kinderen te sturen. Maak niet alleen geposeerde foto’s, de spontane zijn meestal veel leuker.

Heerlijke traktaties:

Spinnenbroodjes
De kinderen zullen zeker niet bang zijn van deze lekkere spinnen! Snij uit sneetjes brood rondjes, beleg deze met iets gezonds en/of lekkers. Gebruik voor de spinnenpootjes dropstaven en knip die in stukjes van ongeveer 2 cm en leg ze op de cirkels, leg hierop een nieuwe rond stukje brood. Teken om het nog leuker te maken spinnenwebben op gewone witte plasticbordjes (gebruik hiervoor een zwarte stift) en leg de spinnenbroodjes hierop. Veel plezier!


Groene goblin cocktail
Maak een spannende cocktail die zo groen is als de grootste vijand van spiderman. Koop een klein flesje groene kleurstof en doe enkele druppels hiervan in bijvoorbeeld appelsap. Groene reine-claude limonade werkt natuurlijk ook perfect. Nog leuker is het om ook groene ijsblokjes in de cocktail te doen. Doe een paar druppels kleurstof in een ijsblokjesvorm en voeg daar water aan toe, zet de vorm vervolgens in de vriezer. Maak het af met zwarte rietjes.

Spinnenweb cakejes
Koop of bak kleine ronde cakejes. Gebruik voor het creëren van een spinnenweb een garneerspuit met een smalle punt. Maak met poedersuiker en water witte glazuur, doe deze in de garneerspuit en teken cirkels op het cakeje. Gebruik een mes om vanuit het midden lijnen te tekenen en het web af te maken. Voor een nog leuker effect: zet kleine spinnetjes op de cakejes.

Pretzeldeeg spinnen
Laat de kinderen hun eigen heerlijke spinnen maken.Maak het deeg ruim voordat het feestje begint. Benodigdheden voor vier kinderen:
1 ½ kopje warm water
zakje bakpoeder
theelepel zout
eetlepel suiker
vier kopjes bloem
Meng het water en bakpoeder in een grote kom. Doe het zout, suiker en bloem hierbij en kneed met je handen tot het deeg een samenhangende bal vormt. Dek de kom af en laat het deeg zo’n twee uur rusten.
Dek de tafel af en geef de kinderen allemaal een stuk deeg en wat bloem. Laat ze hun handen met bloem bestuiven en evt. een beetje op de tafel. Nadat ze het deeg nog even hebben gekneed, kunnen ze hun eigen spinnen maken.Verwarm intussen de oven voor op 160 graden. Plaats de spinnen op een ingevette bakplaat en stop ze gedurende 15 minuten in de oven. Serveer de spinnen pretzels warm.

Kijk voor de stoerste Spiderman feestartikelen in onze webwinkel!
 

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl