Klantenservice

Paw Patrol

Feestartikelen Paw Patrol voor een Paw Patrol kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en versieringen van Paw Patrol voor een spannend kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roodblauw en geel maak je er een gezellig feest van.

Hier vind je Paw Patrol producten:

Wordt het dit jaar een Paw Patrol kinderfeest?

Vindt je kind het leuk en spannend om naar de avonturen van Paw Patrol te kijken? Deze actieserie over een reddingsteam van 7 heldhaftige puppys is populair bij vele jongens en meisjes. Tuf-Tuf staat klaar om je te helpen met de invulling en aankleding van een kinderfeest Paw Patrol. Van een uitnodiging Paw Patrol tot een ballon Paw Patrol en traktatie Paw Patrol. Transformeer je huiskamer in Adventure Bay en laat hier je kleine redder zijn verjaardagsfeestje vieren met zijn vriendjes of vriendinnetjes. Dat wordt een geheid succes met elk feestartikel Paw Patrol en versiering Paw Patrol uit het brede en inspirerende assortiment van Tuf-tuf.nl.

Een geslaagd kinderfeest Paw Patrol begint met de juiste versiering en slingers

In de kinderserie Paw Patrol spelen de 7 puppys Chase, Marshall, Everest, Rocky, Skye, Rubble en Zuma de hoofdrol. Het hondenreddingsteam staat onder leiding van Ryder, die op een stoere quad rijdt. Daarnaast zijn er diverse andere personages die een rol spelen in deze serie. Nodig daarom voldoende vrienden uit voor het kinderfeest Paw Patrol. Gebruik hiervoor de uitnodiging Paw Patrol kaarten waar de puppys op figureren. Een geslaagd kinderfeest begint met het juiste decor. Met de versiering Paw Patrol laat je je zoon of dochter glimlachen van oor tot oor. Je hebt een ruime keuze uit letterslingers, hangdecoraties, banieren, honeycomb ballen en waaiers en een ballon Paw Patrol in meerdere kleuren.

Je begint met Paw Patrol uitnodigingen en eindigt met Paw Patrol traktaties

Tover de kamer om in Adventure Bay met de feestartikelen van Tuf-Tuf. Om echt indruk te maken op de kinderen, zorg je dat bijna alles in de kamer in Paw Patrol stijl is. Het tafelkleed, de borden, bekers en servetten. Decoratiekits voor op tafel. Geef alle kinderen een roltong en puppymasker en laat ze spelen met het partyspel Paw Patrol. Het wordt helemaal lachen met een pinata hond met Paw Patrol design. Blinddoek de kinderen en laat ze om beurten met een knuppel een klap op de pinata geven. Wie er als eerste in slaagt de vulling met snoepjes, speelgoedjes of confetti er uit te laten vliegen, heeft gewonnen! Als alle cadeautjes zijn uitgepakt, alle taart is opgegeten en alle reddingen zijn verricht, wordt het tijd om alle kinderen te bedanken voor hun komst naar het feest. Geef ze een leuke traktatie Paw Patrol mee, zoals een feestzakje, stickervel, fluitje, gum, pen of potlood met Paw Patrol opdruk in een speciale feestbox met Paw Patrol motief.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl