Klantenservice

Actieve filters

  Letterslingers

  Letterslingers als kamerdecoratie

  Door letterslingers te gebruiken kleed je het feestje nog meer aan. Iedere gast leest namelijk meteen welke blije gebeurtenis jij te vieren hebt. Letterslingers voor het ultieme feestgevoel Kinderen verheugen zich soms wekenlang op hun verjaardag. Elke dag wordt er een dag afgestreept op de kalender. Opeens is het grote moment daar: een huiskamer vol ballonnen en versieringen met hartelijk gefelicteerd. Het feestgevoel is niet compleet zonder deze decoraties.

  Hier vind je Letterslingers producten:

  Slingers zijn onmisbaar bij een vrolijke aangelegenheid. Samen met ballonnen maakt deze decoratie elk feest compleet. Of je nu jarig bent, gaat trouwen of een babyshower organiseert. Of misschien wil je graag het behalen van een diploma vieren. 

  Letterslingers als decoratie

  Ook voor volwassenen zijn letters slingers een geweldige aanwinst op hun verjaardag. Iedereen mag immers weten dat je weer een jaartje ouder geworden bent. Je kunt de letterslingers eventueel ook geven als cadeautje. Een letterslinger met bijvoorbeeld de tekst 'Welkom thuis' is een mooie decoratie voor het huishouden. Bovendien zijn de slingers van uitstekende kwaliteit. Vier een jubileum Bij het bereiken van een jubileumjaar verhogen feestartikelen de vreugde nog meer. Combineer de letterslingers bijvoorbeeld met een ballon met het cijfer '18'. Versieringen met hartelijk gefelicteerd maken het feestelijke plaatje compleet. Volwassen worden is immers een goede reden voor een feestje. Of misschien heb je wel de mooie leeftijd van 65 bereikt. In dat geval kun je de letterslingers combineren met kleurige hangdecoratie met het cijfer '65' erop. Deze decoraties kun je overal aan de muur ophangen.

  Themafeest met letterslingers

  De letterslingers zijn ontzettend leuk voor een themafeest. Zo is de Disneyfilm Frozen ontzettend populair onder kinderen. Versier de kamers bijvoorbeeld met allerlei Frozen feestartikelen, en hang als kaars op de taart de 2 meter lange blauwe letterslinger Frozen Ice Skating op. Of organiseer een geweldig discofeest. Door de gezellige sfeer, muziek en prachtige feestviering ga je lekker uit je dak. Met een disco letterslinger van 180 cm kan het feest al helemaal niet meer stuk.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl