Klantenservice

Mickey Mouse baby

Feestartikelen Mickey Mouse baby voor een Mickey Mouse baby kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen van het bekende figuurtje Mickey Mouse voor een geboorte of kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met blauwlicht blauw en wit maak je er een geweldig Mickey Mouse baby feest van.

Hier vind je Mickey Mouse baby producten:

Vier de babyshower met baby Mickey Mouse

Ben je van plan om na de geboorte van je zoon of dochter een kraamparty te organiseren? Of komt de eerste verjaardag van je kind bijna om de hoek kijken? Wend je dan tot Tuf-Tuf voor een feestartikel Mickey Mouse baby en versiering in Mickey Mouse stijl om deze speciale dag vorm te geven. De eerste kennismaking van jouw kleine meid of jongen met deze vrolijke muis wordt er één om nooit te vergeten. Vier de geboorte met Mickey Mouse baby feestartikelen als serviesgoed, snoepjes en taartdecoratie. Of vul de 1 jaar Mickey Mouse baby party in met versiering als slingers, banners, decoratiehangers en ballonnen. Hiermee zet je de toon voor een jarenlange band met deze populaire stripfiguur.

Versier de kamer in Mickey Mouse baby stijl voor de geboorte of eerste verjaardag

Versier de kamer in Mickey Mouse baby stijl voor de geboorte of eerste verjaardag Mickey Mouse is het vriendje van Minnie Mouse en hij woont met zijn hond Pluto in Duckstad. Zijn beste vriend is Goofy, waar hij allerlei avonturen mee beleeft. Jouw kind is nu nog te klein om dit allemaal goed in zich op te nemen, maar jouw kleine wordt al blij van de vrolijke aanblik van de muis met zijn grote zwarte oren en lach op zijn gezicht. Dit vind je terug in de versiering met Mickey Mouse baby design van Tuf-Tuf.nl, de inspirerende en voordelige webshop in pinatas, thema- en feestartikelen. In het brede assortiment ontdek je banners en slingers met portretjes van Mickey Mouse, baby Katrien en hobbelpaarden. Je kind kan overal in de kamer zijn favoriete Disney personage zien. Voor een geboorte in Mickey Mouse baby stijl zijn er speciale decoratiehangers en spiralen met vormpjes van spenen, hartjes en luierspelden.

Feestartikelen Mickey Mouse baby van Tuf-Tuf voor elk moment

Tuf-Tuf heeft een feestartikel met Mickey Mouse baby thema voor elk moment. Uitnodigingskaarten met Mickey Mouse portret om aan je familie en vrienden te sturen, maar ook leuke tafelkleden, borden, bekers en servetten met Mickey Mouse afbeelding voor de taart en het drinken. Het is extra leuk dat er ook 1 jaar op deze Mickey Mouse baby feestartikelen staat. Een passend cadeau is een schattig Mickey Mouse baby badpakje met badmuts in een mooie cadeaudoos, die tevens als fotolijstje is te gebruiken. De babyshower of eerste verjaardag van je zoon of dochter kun je afsluiten met een kleine gift voor de gasten. Tuf-Tuf helpt je een handje met een originele feestbox, waar je een traktatie in Mickey Mouse baby stijl als een babyflesje met snoep of kauwgum in de vorm van sigaren in kunt doen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl