Klantenservice

Hello Kitty

Feestartikelen Hello Kitty voor een Hello Kitty kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema Hello Kitty voor een poezilig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roodpaars en wit maak je er een geweldig Hello Kitty feest van.

Hier vind je Hello Kitty producten:

Vier een poezelig kinderfeest met versiering van Hello Kitty

Hello Kitty is een populaire stripfiguur bij meisjes. Ook van jouw dochter? Het schattige, katachtige meisje met een strikje in het haar houdt van spelen, bakken, muziek en kunst. Laat je kind een prachtig kinderfeest Hello Kitty beleven met elk feestartikel Hello Kitty en versiering Hello Kitty van Tuf-Tuf dat je je maar kunt wensen. Een themaparty met slingers, eetgerei, spelletjes en snoep met Hello Kitty afbeelding. De mogelijkheden in onze inspirerende en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen zijn eindeloos.Hello Kitty, laat het feest maar beginnen!

Decoreer de huiskamer met originele en feestelijke versiering Hello Kitty

Kitty White woont in een buitenwijk van Londen met haar vader George, moeder Mary, tweelingzus Mimmy en kat Charmmy. Ze is net als je dochter nieuwsgierig en verzamelt graag leuke dingen. Dat komt goed uit, want Tuf-Tuf heeft allemaal mooie en originele spullen voor de aankleding en invulling van een bijzonder kinderfeest Hello Kitty. Te beginnen met uitnodigingskaarten met Hello Kitty afbeelding. Vraag de kinderen gelijk om zich mooi om te kleden in Kitty stijl voor je verjaardagsfeestje. In het brede assortiment versiering van Tuf-tuf.nl doe je vele ideeën op voor een passend decor van de themaparty in Kittys favoriete kleuren roze en wit. Van slingers en scene setters met stickervellen tot ballonnen, linten, waaiers en ballen in Hello Kitty design. Maak plezier met elk feestartikel Hello Kitty van Tuf-Tuf Maak een leuke partytafel, met een tafelkleed, borden, bekers en servetten waar Kitty prominent op is afgebeeld, met daarbij plastic roze bestek.

Online te bestellen van uitnodigign Hello Kitty tot traktaties Hello Kitty

Plezier maken is het streven van elke Hello Kitty fan. Geef elk kind een hoedje en roltong Hello Kitty en laat ze met elkaar bellenblazen met Hello Kitty bubbels. Of laat ze proberen om een pinata Hello Kitty open te breken, door om beurten met een knuppel op de pinata te slaan of aan een van de touwtjes te trekken tot de vulling van confetti, speelgoed of snoep Hello Kitty eruit vliegt. Zoek je nog een leuke afsluiting van het kinderfeest Hello Kitty? Kijk eens naar de traktaties Hello Kitty als een party puntzak, feestzakje of surprisezakje met sticker en 3D-figuurtje, die je bij het weggaan aan de kinderen kunt uitdelen. Verpak deze traktaties Hello Kitty in een feestbox, zodat het cadeautje tot thuis een verrassing blijft.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl